To je to što me zanima!

Što radiš, čovječe?! Portugalski golman zamalo 'prodao' gol...

Da se ganski napadač nije poskliznuo, vrlo vjerojatno bi zabio gol. Ovako će kiks portugalskoga golmana uskoro biti zaboravljen, osim ako ne ponovi slično u predstojećim utakmicama
Vidi originalni članak

Nakon tri poluvremena bez golova u grupi H Svjetskog prvenstva, Portugal i Gana pružili su pravu predstavu s ukupno pet golova. A u posljednjim trenucima utakmice mogao je pasti i šesti. Zbog neviđene pogreške portugalskog golmana! 

Diogo Costa lagano je uhvatio ubacivanje s lijeve strane u desetoj minuti sudačke nadoknade, pa legao na pod kako bi ukrao još nekoliko sekundi. Digao se, a da pritom nije pogledao oko sebe pa bacio ispred sebe loptu na koju je natrčao Inaki Williams, koji mu se skrivao iza leđa. Da se ganski napadač nije poskliznuo, vrlo vjerojatno bi zabio gol.

Ronaldova reakcija s klupe sve je govorila, no kapetan Portugala je svejedno kapetanski tješio mladog golmana nakon utakmice. Da je Portugal primio, puno oštrije riječi bile bi izrečene... Ovako će njegov kiks uskoro biti zaboravljen, osim ako ne ponovi slično u predstojećim utakmicama.

BRAZIL - SRBIJA 2-0 Richarlison je s dva gola srušio Srbiju, ali se ozlijedio Neymar TRPA NA SP-IMA Posljednji ples velikog Ronalda: Cristiano je zaplakao na himnu pa postavio nevjerojatan rekord

Sljedeću utakmicu Portugal igra protiv Urugvaja (ponedjeljak, 20 sati), a Fernando Santos osim Costa na golmanskoj poziciji ima Josea Saa i Ruija Patricija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • odcentramalonadesno 24.11.2022.

    Obrana Portugala izuzev Diasa je teška smijurija.

  • Uhljeb_ 24.11.2022.

    Baš se posklizne u krivom trenutku.

  • Upomoooć 24.11.2022.

    Kako može prodati gol, pa to vlasništvo Katara

Komentiraj...
Vidi sve komentare