Sport

Komentari 4

Što radiš, čovječe?! Portugalski golman zamalo 'prodao' gol...

Što radiš, čovječe?! Portugalski golman zamalo 'prodao' gol...

Da se ganski napadač nije poskliznuo, vrlo vjerojatno bi zabio gol. Ovako će kiks portugalskoga golmana uskoro biti zaboravljen, osim ako ne ponovi slično u predstojećim utakmicama

Nakon tri poluvremena bez golova u grupi H Svjetskog prvenstva, Portugal i Gana pružili su pravu predstavu s ukupno pet golova. A u posljednjim trenucima utakmice mogao je pasti i šesti. Zbog neviđene pogreške portugalskog golmana! 

Diogo Costa lagano je uhvatio ubacivanje s lijeve strane u desetoj minuti sudačke nadoknade, pa legao na pod kako bi ukrao još nekoliko sekundi. Digao se, a da pritom nije pogledao oko sebe pa bacio ispred sebe loptu na koju je natrčao Inaki Williams, koji mu se skrivao iza leđa. Da se ganski napadač nije poskliznuo, vrlo vjerojatno bi zabio gol.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - Portugal v Ghana FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - Portugal v Ghana FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - Portugal v Ghana

Ronaldova reakcija s klupe sve je govorila, no kapetan Portugala je svejedno kapetanski tješio mladog golmana nakon utakmice. Da je Portugal primio, puno oštrije riječi bile bi izrečene... Ovako će njegov kiks uskoro biti zaboravljen, osim ako ne ponovi slično u predstojećim utakmicama.

Sljedeću utakmicu Portugal igra protiv Urugvaja (ponedjeljak, 20 sati), a Fernando Santos osim Costa na golmanskoj poziciji ima Josea Saa i Ruija Patricija.

Najčitaniji članci