To je to što me zanima!

'Što se dogodilo Hrvatima? To je misterij. U velikom su neredu...'

Pogledao sam na semafor i vidio da vodimo 10 razlike. Onda sam shvatio da ih možemo totalno pregaziti, ne očekujete takvo izdanje od Hrvatske, kažu iz svlačionice svjetskih prvaka
Vidi originalni članak

Držali smo se protiv Danaca u igri prvih 30 minuta, a onda je uslijedio totalni raspad sistema. Serija 6-0 na početku drugog poluvremena gurnula je Hrvatsku u provaliju. Epilog? Najteži poraz u povijesti svjetskih prvenstava (38-26) i najgori plasman na mundijalima ikad. A sanjali smo četvrtfinale...

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcije nakon debakla u Kairu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danci su bili bez jakih aduta Mikkela Hansena i Lassea Svana, mučila ih je crijevna viroza, i bili su potpuno rasterećeni. Naravno da svjetski prvaci ni u ludilu nisu očekivali takav rasplet protiv momčadi koja je aktualni doprvak Europe.

- Ne mogu shvatiti što se dogodilo u drugom poluvremenu, to je misterij. Neke stvari s Hrvatima nisu jasne. Njihova momčad bila je u totalnom neredu, a mi koncentrirani - rekao je Mads Mensah Larsen, koji nam je zabio tri gola.

- Pogledao sam na semafor i vidio da vodimo 10 razlike. Onda sam shvatio da ih možemo totalno pregaziti. Naravno da me to iznenadilo, ne očekujete to od rukometne nacije kakva je Hrvatska. Ali bili su umorni i depresivni u drugom dijelu - kazao je Kevin Møller.

BRZO POSPREMANJE Udarac bi tek bio ostati bez OI, a ovakvi više nismo favoriti... Vrijeme je za poneka nova lica

Izbornik Nikolaj Jacobsen trenutačno muku muči hoće li mu Hansen i golman Niklas Landin, koji je ozlijedio koljeno, biti spremni za četvrtfinale protiv Egipta u srijedu od 17.30.

- Igrači su me impresionirali. Nekoliko sati prije utakmice obilazio sam hotelske sobe da vidim tko može igrati. I takvi smo stigli do pobjede. Bojao sam se protivnika, mislio sam da će Hrvati izaći s vatrom u očima i poginuti na terenu - kazao je Jacobsen.

I poginuli smo, ali gotovo bez ispaljenog metka. Danci su nas dotukli, a hrvatskom rukometu slijedi kompletan reset.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Bazičanin 26.01.2021.

    Żelje su jedno, mogućnosti drugo a stvarnost treće, čitam sve komentare i većina je u pravu, ima tu svega, starosti i potrošenosti igrača , možda nekog bojkota, nespremnosti , viška kila kod nekih, neki su trebali igrati a nisu, neki su igrali a nisu trebali , Linove anemicnosti itd. Gobac mora ići , Lino mi je osobno davno prisjeo kada nije ubacivao Mirzu Džombu u igru, jednog od najboljih ikada i to nemogu zaboraviti, a imao je i zadnjih godina eskapada kao naravno i sada.Dobro da ode. Moramo biti realni i reci da je opasnost od neodlaska na OI vrlo realna u ovoj situaciji, ali sve to nije katastrofa ako se sada napravi čistka i reset i sve iznova i uvjeren sam, bićemo opet pravi. Govorili su mnogi da nikada vise generacija kao brončani pa smo eto dočekali da budemo i srebrni(nogomet). Tako će biti i u rukometu, glave gore. A ne treba razapeti nikoga, dečki sami znaju kako je bilo, ne moramo im mi još danima nabijati na nos.Na kraju facit- za utjehu kako je Nijemcima, nigdje nisam našao da su se izvinuli cijeloj naciji ili da lete glave. A da ne govorim o državama koje su mnogo veće od nas a nema ih nigdje. To je samo sport . 🇭🇷

  • A_B 26.01.2021.

    Nijetebriga i meni pada nakon 10 minuta  ali poslije pauze se dize   (moral) 😜

  • ZoranRajilic 26.01.2021.

    nije važno ! doći će nova generacija koja će preuzeti dres i igrati kao i dosadašnji kauboji

Komentiraj...
Vidi sve komentare