To je to što me zanima!

Stojković: Vuvuzele nakon 10 minuta 'ubijaju u glavu'

Srbi su po analitičarima propustili priliku pobijediti Ganu i osigurati drugi krug. Sad im predstoji 'elf'. Stojković kaže da vuvuzele sve 'ubijaju u glavu'
Vidi originalni članak

Golman nogometne reprezentacije Srbije Vladimir Stojković tvrdi da njegova vrsta nakon poraza od Gane 1-0 još uvijek nije izgubila šansu za prolaza u osminu finala Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.
- Imamo samo dvije mogućnosti. Ili idemo kući nakon prvog kruga, ili ćemo dati sve od sebe i pokušati pobijediti Njemačku u 2. kolu i nadoknaditi izgubljeno. Protiv Gane nismo imali niti sreće, nadam se da će nam se to vratiti u dvoboju s 'elfom' - kaže Stojković.
I uoči početka natjecanja u D skupini su analitičari ocijenili da će Srbima dvoboj s Ganom biti ključan za eventualni proboj u osminu finala, budući da je Njemačka prvi favorit skupine. Nijemci su to i dokazali uvjerljivo svladavši Australiju s 4-0. Odgledali su snimku te utakmice, ali i vlastitog podbačaja s vice-prvacima Afrike. Optimizam ih, kažu, nije napustio, iako znaju da ih protiv Njemačke u 2. kolu čeka vrlo teška zadaća.
- Nakon što smo pogledali snimku utakmice, dobili smo ohrabrenje. Zapravo smo bili bolji, ali nismo uspjeli iskoristiti naše šanse. Gana je imala više sreće, a nas je poremetio crveni karton Aleksandru Lukoviću, a nakon toga i penal za suparnike - nastavio je Stojković.
O Njemačkoj, dakako, govori s komplimentima.
- Jako su opasni i sjajno se kreću. Klose je u jednom trenutku u svom kaznenom prostoru, a 15 sekundi kasnije zabija gol glavom. No, zna se da mi volimo igrati protiv velikih. Vjerujem da možemo prebroditi tešku situaciju.
Na kraju, i on se osvrnuo na najčešće spominjanu temu Mundijala kada nisu baš striktno nogometne priče u pitanju - vuvuzele...
- Na početku su ugodne, a nakon 10 minuta te počnu 'ubijati u glavu'. Kao da je netko platio navijačima da sviraju svih 90 minuta. No, kako nama, tako i drugima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatska 15.06.2010.

    Srbi , nemojte iznevjeriti tradiciju.. vrijeme je da opet popijete šesticu... Nadam se da će vam to uspjeti već protiv Njemačke.. Sretno u tome!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare