Obavijesti

Sport

Komentari 1

Stojković: Vuvuzele nakon 10 minuta 'ubijaju u glavu'

Stojković: Vuvuzele nakon 10 minuta 'ubijaju u glavu'
1

Srbi su po analitičarima propustili priliku pobijediti Ganu i osigurati drugi krug. Sad im predstoji 'elf'. Stojković kaže da vuvuzele sve 'ubijaju u glavu'

VIDEO

Golman nogometne reprezentacije Srbije Vladimir Stojković tvrdi da njegova vrsta nakon poraza od Gane 1-0 još uvijek nije izgubila šansu za prolaza u osminu finala Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.
- Imamo samo dvije mogućnosti. Ili idemo kući nakon prvog kruga, ili ćemo dati sve od sebe i pokušati pobijediti Njemačku u 2. kolu i nadoknaditi izgubljeno. Protiv Gane nismo imali niti sreće, nadam se da će nam se to vratiti u dvoboju s 'elfom' - kaže Stojković.
I uoči početka natjecanja u D skupini su analitičari ocijenili da će Srbima dvoboj s Ganom biti ključan za eventualni proboj u osminu finala, budući da je Njemačka prvi favorit skupine. Nijemci su to i dokazali uvjerljivo svladavši Australiju s 4-0. Odgledali su snimku te utakmice, ali i vlastitog podbačaja s vice-prvacima Afrike. Optimizam ih, kažu, nije napustio, iako znaju da ih protiv Njemačke u 2. kolu čeka vrlo teška zadaća.
- Nakon što smo pogledali snimku utakmice, dobili smo ohrabrenje. Zapravo smo bili bolji, ali nismo uspjeli iskoristiti naše šanse. Gana je imala više sreće, a nas je poremetio crveni karton Aleksandru Lukoviću, a nakon toga i penal za suparnike - nastavio je Stojković.
O Njemačkoj, dakako, govori s komplimentima.
- Jako su opasni i sjajno se kreću. Klose je u jednom trenutku u svom kaznenom prostoru, a 15 sekundi kasnije zabija gol glavom. No, zna se da mi volimo igrati protiv velikih. Vjerujem da možemo prebroditi tešku situaciju.
Na kraju, i on se osvrnuo na najčešće spominjanu temu Mundijala kada nisu baš striktno nogometne priče u pitanju - vuvuzele...
- Na početku su ugodne, a nakon 10 minuta te počnu 'ubijati u glavu'. Kao da je netko platio navijačima da sviraju svih 90 minuta. No, kako nama, tako i drugima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu