To je to što me zanima!

Stožer ograničio broj gledatelja na tribinama: Na Poljud može ući maksimalno 14.000 navijača

Najviše će 'patiti' dvoranski sportovi poput košarke, rukometa i futsala, no ako ćemo iskreno, rijetke su dvorane u Hrvatskoj koje napune više od 20 posto kapaciteta
Vidi originalni članak

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je u Banskim dvorima informirao javnost o donesenim novim epidemiološkim mjerama, a neke od njih odnose se i sportske priredbe. 

BORE SE ZA MINUTE Ovi talenti zablistat će u HNL-u: Brazilac koji pleše sambu, 'novi Bočkaj' i šibenski srednjoškolac

- Ograničava se broj gledatelja na sportskim natjecanjima. Što se tiče zatvorenih sportskih objekata, dopušteno je 20 posto tribine popuniti. Na otvorenom je taj broj 40 posto - rekao je šef Stožera Davor Božinović.

Stoga, najviše će patiti dvoranski sportovi poput košarke, rukometa i futsala, no ako ćemo iskreno, rijetke su dvorane u Hrvatskoj koje napune više od 20 posto kapaciteta...

SLUŽBENO Hajduk otkazao planirani put na pripreme u Portugal: Za sada ostajemo na Poljudu, a dalje...

Ako takve mjere ostanu na snazi do 9. veljače, propast će plan Hajdukovih navijača iz DPH Šibenik koji su pokrenuli inicijativu da se poljudske tribine napune za utakmicu juniorske Lige prvaka, kada u goste 'bilim tićima' stiže Atletico Madrid i da se tako proslavi 111. rođendan kluba... kad im je već Alan Klakočer 'ukrao' proslavu na utakmici seniorske vrste.

Nadalje, ako ćemo iskreno, jedini koji će 'osjetiti' nove epidemiološke mjere bit će Hajduk budući da Poljud debelo najposjećeniji stadion u ovoj sezoni. Točnije, prosječna posjećenost po utakmici Hajduka jest 9867 navijača, na Rujevici prosječno bude 3334, a na Maksimiru tek 2286.

POSLALI STOPERA U FROSINONE Bjelica predstavio nove igrače pa poručio: Vida? Nije realno...

Podsjetimo, zimska pauza u HNL-u službeno staje 28. siječnja kada će 21. kolo otvoriti Istra i Gorica, a do tada će se, nadajmo se, poboljšati epidemiološka slika Hrvatske te se ukinuti, ili barem olakšati, mjere.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • zlatnipan 08.01.2022.

    Koliko dnevno udje ljudi u jedan shoping centar

  • nokia8 08.01.2022.

    Trebalo je ograniciti jos za kvalifikacije za SP i posle sve manifestacije do NG. Ovako je ovo samo jos jedan dokaz da se ide na stetu Hajduka! Ziveo Hajduk, ponos i dika osnivaca!

  • 07.01.2022.

    oni bi tili da se ne cuje nas glas...i novim zakonima udaraju nas...al svaki udarac nas jaca to porucujemo mi...sve do kraja mi cemo se boriti...KONTRA ZAKONA KONTRA ZABRANA!!! 💪❤️💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare