To je to što me zanima!

Zbog korone? Japanci i Englezi tražili da novinari nose maske

To se odnosi na stadione, ali i na trening kampove Maske će vam biti podijeljene, javila je FIFA medijskim predstavnicima u Katru.
Vidi originalni članak

Maske za lice,  kolokvijalno poznate kao 'korona-maske', nužne su za dolazak na medijske aktivnosti japanske i engleske reprezentacije, javila je večeras novinarima FIFA.

O SENZACIJI MUNDIJALA Bjelica: Argentinci imaju taj balkanski sindrom. Više se pričalo koliko su mesa ponijeli

"Javljamo vam kako su momčadi Japana i Engleske zatražile da svi medijski predstavnici koriste higijenske maske prilikom svake interakcije s igračima i predstavnicima timova. To se odnosi na stadione, ali i na trening kampove Maske će vam biti podijeljene, javila je FIFA.

NEPOZNATO O VATRENIMA Sosa istetovirao holivudskog glumca, Kova i Lukaku poligloti, a Budimir kao Bilić i Boban...

Koji je razlog za to, ima li zaraženih korona virusom u taborima tih reprezentacija, ili je riječ samo o mjeri predostrožnosti, nije nam poznato u ovom trenutku.

NE RUŠI SE MESSI SVAKOG DANA... Saudijac u deliriju nakon gola Argentini: Odlučio iščupati vrata i baciti ih ispred, drugi ga grlili!

Nakon onog, pomalo tužnog, prošlogodišnjeg Eura na kojem je dio utakmica prošao bez podrške navijača, na ovom velikom natjecanju opet su otvoreni ulazi. I iako na snimkama, a kažu nam i naši reporteri iz Katra, vidimo poveće rupe na tribinama, domaćini javljaju kako su utakmice redom rasprodane.

SVE NA JEDNOM MJESTU Raspored i rezultati SP-a 2022. Argentina osvojila treći naslov

OVDJE PRATITE SITUACIJU U KATARU IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Vis@maior 23.11.2022.

    Japanci i Britanci, pa tko bi drugi🤣🤣🤣🤣🤣🤣....

  • pametnijiodtebe 22.11.2022.

    Nemojte se testirat pa ga necete ni dobit

  • Paulluzx 22.11.2022.

    🍓Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://vk.sv/id389076 (Cory link i otvori ga u svom pregledniku)

Komentiraj...
Vidi sve komentare