To je to što me zanima!

Sudac prekinuo meč jer navijači nisu držali distancu, oni otišli!

Sønderjyske je u srijedu osvojio danski kup pobijedivši Aalborg 2-0, a utakmica je prekinuta zbog bizarnog razloga. Navijači Aalborga bili su preblizu, a sudac je inzistirao da se poštuje socijalna distanca
Vidi originalni članak

U finalu Kupa Danske između Aalborga i Sonderjyskea vidjeli smo prvi puta da je netko poduzeo konkretan čin kada se ne poštuju epidemiološke mjere. Naime, navijači Aalborga nisu poštovali pravilo o socijalnoj distanci, a to se nije svidjelo organizatorima koji su odlučili prekinuti utakmicu.

ZA VRIJEME PANDEMIJE Održavanje socijalne distance: Plišani medvjedići, staklena kućica ili kreativni šeširi?

Bilo je to u 28. minuti susreta, a  između ostalog je razlog bio i pirotehnika s tim da je količina pirotehnike u usporedbi s onim što vidimo, recimo, na tribinama HNL-a jako mala. 

ŠOK NA POČETKU PRIPREMA Trener Šibenika pozitivan je na korona virus: Nema simptome

Igrači su se okupili na centru oko suca, ali sudac je ostao pri svojoj odluci. Na razglasu stadiona navijačima je poručeno da napuste tribine, a igrači su to vrijeme iskoristili za pauzu za vodu. Sve je trajalo otprilike 15 minuta, ultrasi Aalborga su napustili stadion, a utakmica se potom nastavila. Sønderjyske je na kraju slavio rezultatom 2-0.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

STOŽER: U Hrvatskoj 54 nova slučaja: Jedan čovjek umro od korone

Idi na 24sata

Komentari 4

  • T1000 02.07.2020.

    kod nas na utakmicama svi na hrpi...pa dok ide ide

  • EmillePalka 02.07.2020.

    Ovu praksu treba uvesti za babe u Konzumu koje mi se penju na leđa dok čekaju red na blagajni. Držite taj prokleti razmak, pobogu! Ništa vas to ne košta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare