Obavijesti

Sport

Komentari 2

Trener Šibenika pozitivan je na korona virus: Nema simptome

Trener Šibenika  pozitivan je na korona virus: Nema simptome
1

Četvero djelatnika kluba s kojima je bio u kontaktu su u samoizolaciji: trener vratara Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat

VIDEO

Nogometaši Šibenika počeli su pripreme za novu sezonu, ali odmah na početku šok: trener Krunoslav Rendulić pozitivan je na korona virus!

On se, dakako, nije pojavio na treningu, a i četvero djelatnika kluba s kojima je bio u kontaktu su u samoizolaciji: trener vratara Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat. Treninge vodi pomoćnik Klaudio Vuković.

Pokretanje videa...

Obnova Šubićevca 03:35

- Trener Rendulić nam se javio da je pozitivan na korona virus, a potom smo se čuli s dežurnom epidemiologinjom te postupili u skladu s pravilima i uputama propisanim za ovakve situacije. S obzirom na to da smo se držali uputa, u samoizulaciju na 14 dana zbog kontakta s trenerom idu četiri djelatnika kluba, uključujući mene, sportskog direktora Ivana Bulata, predsjednika Uprave Juru Zoričića i trenera vratara - rekao nam je predsjednik Nadzornog odbora HNK Šibenik Josip Bulat.

- Trener Rendulić se osjeća dobro i trenutno ne pokazuje simptome bolesti. U stalnom je kontaktu s epidemiološkom službom te se nalazi u samoizolaciji. Član stručnog stožera (trener vratara) Ivica Matas i cjelokupna Uprava kluba koju čine Josip Bulat, Jure Zoričić i Ivan Bulat zbog ostvarenog kontakta nalaze se 14-dnevnoj samoizolaciji - napisali su u priopćenju iz HNK Šibenika i dodali su da su poštovali sve preporuke i mjere HZJZ-a te će sljedećih dana dezinficirati cijeli Šubićevac te nadzirati ostale zaposlenike kluba.

 

Šibenik je izborio povratak u 1. HNL, a kako je drugoligaško natjecanje bilo prekinuto, imali su vremena za odmor. I svakako će svježiji dočekati početak nove sezone, dok će ostali prvoligaši imati svega koji tjedan između završetka ove i početka nove sezone.

- Napravljeno je dosta toga, a radit će se još. Bit će i kućice za posluživanje pića i hrane za naše navijače, stavili smo brojače karata, oni će sad doći u funkciju, to je također bio uvjet licenciranja, imamo dva ulaza na svaku tribinu. Svi će ti radovi biti završeni do finala Kupa 1. kolovoza. Hrvatski nogometni savez nam je pomogao novčano, a mi smo taj novac odmah potrošili na infrastrukturu - opisao nam je nedavno Josip Bulat.

Oni su prva liga: Sponzori nam otkazuju, ali nećemo dići ruke!
Oni su prva liga: Sponzori nam otkazuju, ali nećemo dići ruke!

Navijači su još ranije ukrasili i vanjski zid stadiona na zapadnoj strani te na njemu napravili impresivan natpis 'Samo s tobom, Šibeniče moj', a na zapadnoj će tribini sad umjesto spomenute uklonjene žice biti ograđeni zidom visine od malo preko metra.

- Želim da se naši navijači osjećaju udobno, zbog toga smo skinuli ovu ogradu. Nismo u 15. stoljeću. Mi smo kulturni šibenski narod i ne želim da navijači kroz žicu gledaju utakmicu. Uvjeren sam da naši navijači neće raditi probleme.

Nogometaši Šibenika s Funcutima proslavili ulazak u prvu ligu

Dugova Šibenik nema, ali sponzori su otišli.

- Prodaja igrača? Morat ćemo nešto prodati. Prodaja igrača iz 2. HNL je jako teška. Šibenik je radio transfere kad je igrao Europu, kad se igralo finale Kupa. Možemo mi sad nekoga prodati za 50.000 kuna, ali sutra će vrijediti 50.000 eura jer je igrao 1. HNL. Ove godine bi svi trebali ostati.

Klub je već potpisao jednogodišnje ugovore s talentiranim golmanom Nediljkom Labrovićem, kao i Princeom Ampemom, a čak na dvije godine produžio je suradnju s najvećim klupskim talentom, Markom Bulatom. Kako nam je otkrio Bulat, postignut je dogovor s Nikolom Rakom, veznjakom s višegodišnjim prvoligaškim iskustvom koji je prošle godine došao u Šibenik. Traže se igrači na nekim pozicijama, dolazit će i igrači na posudbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'