To je to što me zanima!

Suigrači 'otuširali' Dončića u svlačionici, javio se i Đoković

Bez obzira što su suparnici, Slovencu je čestitao LeBron James. I ne samo on, Dwyane Wade, Steph Curry, koji je gledao utakmicu kao dio virtualnih navijača, Kevin Love, Trae Young, ali i Novak Đoković
Vidi originalni članak

Čak i s jednom poluzdravom nogom, čak i nakon što je bacio nekoliko "air-ballova" tijekom utakmice, čak i bez svog "najboljeg prijatelja" Kristapsa Porzingisa, Luka Dončić nađe novi način da oduševi NBA svijet. I sportski uopće.

POGLEDAJTE VIDEO: NBA All-Star 2020.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čudesni Slovenac pretvorio je seriju Dallasa i Clippersa u najuzbudljiviju u ovom raritetnom doigravanju pod balonom u Orlandu. Bili su Clippersi pred trećom pobjedom kojom bi osigurali tri meč-lopte, vjerojatno i prigasili nade Mavericksa, ali onda je u zadnjem napadu produžetka kod 132-133 Dončić dobio loptu tri i pol sekunde prije kraja i stavio tricu sa sirenom.

NBA DOIGRAVANJE Dončić se ozlijedio, Zubac jako pomogao Leonardu. Clippersi su opet u vodstvu protiv Dallasa

- Ne mogu opisati svoje emocije. Kad sam vidio da je cijela momčad krenula na mene, to je nešto posebno. Najbolji osjećaj koji sam imao kao igrač - rekao je Dončić koji je s 43 koša, 17 skokova i 13 asistencija nakon velikog Magica Johnsona postao drugi najmlađi igrač u doigravanju s dva triple-doublea u prve četiri utakmice u karijeri, ali i najmlađi koji je u triple-doubleu zabio barem 40 koševa.

NBA DOIGRAVANJE Dallas uzvratio Clippersima, Dončić morao navijati s klupe: 'Bio sam frustriran 15 sekundi'

- Znamo da ovaj dečko ima talent za dramu. Živi za ovakve trenutke i neustrašiv je - hvalio je svog najboljeg igrača trener Dallasa Rick Carlisle.

Međutim, Dončić nije zaboravio na ljude zbog kojih je uopće mogao zaigrati samo 40 sati nakon što je u trećoj utakmici krivim pokretom ozlijedio lijevi gležanj čuvajući Kawhija Leonarda.

- U subotu su napravili sjajan posao. Cijeli smo dan radili na gležnju. Nisam bio na 100 posto, ali mislim da sam bio dobar.

Dođe li to tih 100 posto, a još ako se vrati i Porzingis, Clippersi će biti u velikom problemu. I što će tek onda njegovi suigrači prirediti mu u svlačionici kao u nedjelju kada su mu za "nagradu" priredili tuširanje.

A  bez obzira što su suparnici, Slovencu je čestitao LeBron James. I ne samo on, Dwyane Wade, Steph Curry, koji je gledao utakmicu kao dio virtualnih navijača, Kevin Love, Trae Young, ali i Novak Đoković. Svi su se još jednom naklonili novoj Dončićevoj magiji... Do sljedećeg puta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pero trta 24.08.2020.

    prvi video ludilo, prvo 15 sekundi reklama a onda 53 sekunde ludilo

  • Trump Jong Un 24.08.2020.

    Ima nešto u tom kosovskom podneblju, svaki je sportista s tih prostora predodređen za uspjeh, nije ni čudo što se za njega mnogi otimaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare