To je to što me zanima!

Svi mu se dive: 'Gvardiol je bolji od bilo kojeg Realovog stopera'

Gvardiol je imao 89 dodira s loptom u ovoj utakmici, najviše od svih igrača u utakmicama protiv Manchester Cityja u LP-u ove sezone, a gol za izjednačenje zabio je iz jedinog dodira u protivničkom šesnaestercu
Vidi originalni članak

Hrvatski stoper Joško Gvardiol (21) opet je pokazao klasu i izazvao oduševljenje svih ljubitelja nogometa. Leipzig je u osmini finala Lige prvaka remizirao protiv Manchester Cityja 1-1, a gol za njemački klub zabio je upravo hrvatski reprezentativac. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon ubačaja Halstenberga gostujuću je obranu nadvisio hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol, koji je iskoristio i loše postavljanje Edersona te je glavom iz blizine zabio za 1-1. Bio je to njegov drugi ovosezonski gol u Ligi prvaka. Prvi je dao madridskom Realu u skupini.

Gvardiol je šokirao Guardiolu i svojim čudesnim skokom sve zaludio. Hrvatski stoper nadskočio je Rubena Diasa i Akea nakon čega se maestralno snašao i pospremio loptu u mrežu. 

"Gvardiol je pokazao Diasu gdje mu je mjesto", napisao je obožavatelj Gvardiola. 

"Gvardiol je bolji od bilo kojeg obrambenog igrača Reala, u prošlosti i sada", napisao je jedan od korisnika Twittera. 

"Gvardiol je posebno talentiran", napisali su sa službenog profila Lige prvaka. 

Gvardiol je imao 89 dodira s loptom u ovoj utakmici, najviše od svih igrača u utakmicama protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka ove sezone. Gol za izjednačenje postigao je iz jedinog dodira u protivničkom šesnaestercu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • noobcamper 23.02.2023.

    Mediji samo gledaju kako da mu nabiju što veći pritisak. Odvadite malo svi skupa

  • cimioko 23.02.2023.

    Bolji nije samo moze jednak biti ......

  • kp 23.02.2023.

    Sve točno od prvog dana kad je ušao u HNL sve sam pogodio prvi dodir sa loptom rekao sam svima ovo je HR čudo.Gvardiol samo budi prvo čovjek i ponizan ako treba samo nemoj biti napuhanko granica ti ko zna gdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare