To je to što me zanima!

Svi su ludi za dinamovcima: Olmo i Petko uz Messija i CR-a

Baš su Španjolci tijekom ponedjeljka emitirali vijest da je Petković na Barceloninom radaru. Katalonski Sport misli da je Metkovčanin idealna zamjena za Suareza. Pa logično da su fanovi pohitali vidjeti tko je Petković
Vidi originalni članak

Erling Haaland, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi pa... Bruno Petković i Dani Olmo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Znate li o čemu je riječ? Evo pomoći, o pet najtraženijih igrača na Transfermarktu u protekla 24 sata. Dakle, u cijelom nogometnom izobilju na svijetu nalaze se i dva dinamovca, odmah uz bok dva trenutno planetarno najveća igrača.

PIŠU ŠPANJOLCI Bomba iz Katalonije! Barca je zagrizla za Brunu Petkovića...

Olmo je već mjesecima tražena roba, licitacije traju jako dugo, a nakon seniorskog debija za Španjolsku i prvijenca tri minute po ulasku u igru, sigurno da je i Europa, ona koja još ne zna, htjela još malo kroz internetske nogometne alate upoznati Dinamova Španjolca.

Baš su Španjolci tijekom ponedjeljka emitirali vijest da je Petković na Barceloninom radaru. Katalonski Sport, a citirali su ga mnogi, misli da je Metkovčanin idealna zamjena za Suareza. Pa logično da su fanovi, primarno oni katalonski, pohitali vidjeti tko je i što je Bruno Petković.

PRIJETI I REVANŠ S PORTUGALOM Olmo na 'vatrene'?! Ako dobiju Nijemci, izbjegavamo Francuze

- Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković jedan je od glavnih kandidata da zamijeni Luisa Suareza na mjestu centralnog napadača Barcelone - pisali su Španjolci.

Samo neka pišu i dalje, valja i tako još mu podići cijenu...

Idi na 24sata

Komentari 63

  • LUKAM10 LEGENDA 21.11.2019.

    Petkovič meštar baluna

  • 19.11.2019.

    Ne vidim zašto se ljudi smiju , normalno je da se Barcelona interesira za igrače koji su u dobroj formi , došli su,pogledali ,razmisili i idu dalje. Ako se neki klub interesira za igrača ne znači da ga planira kupit. A niti se tako nabijaju cijene igračima ,cijenu si igrači sami nabijaju dobrim igrama , mogu mediji pisati godinu dana kako se za Stojanovića interesiraju svi velikani pa mu cijena neće skočit ni lipu.

  • Blue Star 19.11.2019.

    Znate li tko je najveća prevara od igrača ? Ser Gej Milinković Savić - prije Rusije procjenili ga na 200 mil eura, nakon Rusije ne znam vrijedi li 20 ! U susretu odlučujućem protiv Ukrajine ušao pred kraj susreta i nije pokazao ništa. Toliko o pumpanju novinara i dizanju cijene. Nije mi jasno zašto svima na dresovima pišu prezimena jedino njemu ime ? Možda zato što ima 2 ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare