Obavijesti

Sport

Komentari 113

Bomba iz Katalonije! Barca je zagrizla za Brunu Petkovića...

Bomba iz Katalonije! Barca  je zagrizla za Brunu Petkovića...
1

Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković jedan je od glavnih kandidata da zamijeni Luisa Suareza na mjestu centralnog napadača Barcelone, piše katalonski Sport...

VIDEO

Bruno Petković igra u formi života. Nakon odlaska Marija Mandžukića smo se bojali hoćemo li ikada naći njemu dostojnog nasljednika, a Bruno je to upravo i postao. U Dinamu i reprezentaciji je konstantan cijele sezone i ove dvije momčadi više ne mogu zamisliti prvi sastav bez njega. 

Pokretanje videa...

01:15

Njegove fantastične igre nisu ostale nezamijećene, pa tako ni u Kataloniji. Kako piše španjolski Sport, Barcelona želi dovesti Brunu Petkovića!

- Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković jedan je od glavnih kandidata da zamijeni Luisa Suareza na mjestu centralnog napadača Barcelone - pišu Španjolci.

Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Shakhtar Donetsk

U Barci su svjesni da je Urugvajac Luis Suarez (32) daleko od svoje prave forme i da je pravo pitanje hoće li se ikada vratiti, a polako ulazi i u pozne nogometne godine. Ne igra ni približno kao prije, a simuliranje i prigovaranje sucima su mu postali glavno oružje. U Barceloni su svjesni da neće moći tako još dugo te su bacili oko na našeg Bruno Petkovića (25).

Kako piše Sport, sportski direktor Blaugrane Eric Abidal gledao je na Rujevici utakmicu Hrvatske i Slovačke te se iz prve ruke mogao uvjeriti u Brunine sposobnosti, a bio je i na Poljudu u listopadu kada su 'vatreni' dobili Mađare 3-0. I tada je Dinamov napadač dominirao i zabio dva gola i učinio mnoštvo dobrih stvari.

Bruno je prototip modernog igrača koji se stalno nudi i sudjeluje u igri, odličan je glavom, a tehnika mu je na zavidnoj razini. Zna se ograditi, sačuvati loptu, a porez silnih brzanaca u napadu, Barceloni je itekako potreban takav tip igrača. Ove sezone je za Dinamo u svim natjecanjima zabio devet golova, a za 'vatrene' je dodao još četiri. 

Mi smo tražili Mandžinog nasljednika i pronašli smo, a sada je Barca u potrazi za Suarezovim nasljednikom. To bi također mogao biti Bruno čija je vrijednost na Transfermarktu 8 milijuna eura, ali svi su svjesni da će ga teško Dinamo pustiti bar ispod 15 milijuna eura. 

Baš je trener Dinama Nenad Bjelica  prije nekoliko dana gostovao u Barceloni na predavanju i španjolski novinari su ga upitali koji igrač Dinama bi mogao igrati u Barci.

-  Pitali su me na predavanju za kojeg hrvatskog igrača mislim da bi mogao igrati u Barceloni. Onda sam onako iz prve ispalio: Dani Olmo! Ali onda sam se sjetio da Dani nije hrvatski nogometaš. Brzo sam se ispravio i kazao - Bruno Petković. U prvom sam trenutku pomislio da ipak možda malo pretjerujem, ali gledajući ga svakodnevno, zaista mislim da će jednog dana biti razina za Barcelonu! Igra vrhunski. Zaista je čudesno kako razigrava suigrače i kompletnu momčad. A stalno je opasan. Mora tako nastaviti, rekao bih da je tek na početku puta - rekao je Bjelica za Sportske novosti

Ivan Rakitić će, prema svemu sudeći, na zimu otići s Camp Noua, ali njega bi mogao zamijeniti drugi Hrvat...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve