To je to što me zanima!

Tako kralj ulazi u ring: Furyja u kraljevskoj fotelji unijele žene

Wilder tradicionalno ulazi s maskom i u kostimu. Tako je bilo i ovaj put, a i on je na glavi imao krunu. No, samo jedan od njih dvojice s "krunom" je i izišao iz ringa...
Vidi originalni članak

Završile su himne, što je otkrilo koliko puno navijača ima Tyson Fury u dvorani, iako je Deontay Wilder u Las Vegasu bio na domaćem terenu. A onda je Tyson izišao u ring.

U plaštu kralja, s krunom na glavi i na nosilima u kraljevskom stolcu (nosile su ga žene!), nabrijavajući sam sebe vičući kroz hodnik!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dakako, takav teatralan ulazak u ring izazavo je oduševljenje u publici.

I Wilderov je izlazak bio spektakularan: s krunom, u svjetlucavom kostimu, s maskom svjetlećih očiju... posve laganim hodom. Nema što, ovo je bio okršaj dvojice velikih boksača, udarača, ali i šoumena!

 

- Da biste došli na sam vrh nije dovoljno biti dobar boksač, morate imati i ono nešto izvan samog boksa, donijeti spektakl. I meni je irokeza imidž pomogao u karijeri - govorio nam je nedavno Željko Mavrović.

I potvrdio zapravo ono što nerijetko ljuti istinske fanove sporta: da je šou katkad važniji od svega. Pa zbog toga priliku (i veću zaradu) dobivaju i oni koji to sportskim kvalitetama ne zaslužuju.

KRALJ CIGANA NOVI PRVAK Fury triput rušio Wildera pa nokautirao prvaka u 7. rundi

No, sudar Furyja i Wildera doista je bio okršaj boksača koji imaju sve što vam danas treba za uspjeh. Vrhunski su borci i vrhunski zabavljači.

Od "trash talka" uoči borbe, naguravanja na presici, pa zbog toga otkazanog sučeljavanja, do izlaska u ring.

OZBILJNA OZLJEDA? Wilder završio u bolnici: Nisam htio predati nego izaći na štitu

Fury je pobijedio, Wilder je predao borbu u sedmoj rundi nakon tri nokdauna, ali boksački će svijet navijati za treću epizodu njihova okršaja, navijat će da se Wilder brzo vrati. Jer show must go on...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Obi-Wan Kenobi 23.02.2020.

    Sad čekam da se feministkinje jave

  • cicinakitu 23.02.2020.

    Veeeeljaaaaacaaaaa, jaaaaviiii seeee....

  • shPINa 23.02.2020.

    neka su ga nosale zene,zasto nebi. Sad ce b.a.b.e na sva zvona hahaha. bas ste babe. Gledam jucer neku sjednicu sjednicu poglavarstva za sukob interesa,same zene na njoj. di su nasa prava? Zahtijevamo vise zena u kanalima na gradilistaima,u skladistima,u lukama na rucnim istovarima itd. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare