To je to što me zanima!

Tanac: Nemam objašnjenja za greške, sami sebe smo dobili

Ne mogu naći objašnjenje za greške, kod Zelenike se to nije događalo, kao ni kod Soudanija. Pobijedili su isključivo nakon naših grešaka, rekao je Branko Ivanković
Vidi originalni članak

Poraz od Hajduka i Černomoreca, remi u Zadru, tek pobjeda nad Osijekom te najteži poraz, protiv Ludogoreca u Sofiji učinak su Branka Ivankovića na klupi Dinama u trećem mandatu.

No večerašnje posrtanje bilo je najsramotnije dosad jer su 'modri' u 3-0 porazu, pacerskim greškama poklonili sva tri gola.

- Pobijedili smo sebe, neprihvatljivo je raditi takve pogreške na ovakvoj razini. Nepravedan je rezultat, jer bila bi drugačija situacija na terenu da nismo tako griješili - rekao je Ivanković i dodao:

- Ne mogu naći objašnjenje za greške, kod Zelenike se to nije događalo, kao ni kod Soudanija. Ludogorec smo jako dobro snimili, a pobijedili su isključivo zbog naših početničkih pogrešaka.

Oliver Zelenika je nakon Austrije Beč imao drugi veliki kiks u dresu Dinama, a postavlja se pitanje je li tako mlad pravo rješenje za prvog golmana.

- Drugog rješenja nemam za Zeleniku, imam puno povjerenja u njega. Sandomierskog nema dva mjeseca zbog ozljede - izjavio je nakon utakmice Tanac, koji je u prvom dijelu bio prisiljen zamijeniti 'požutjelog' Sarea napadačem Čopom:

- Htio sam sačuvati Sarea koji je bio na rubu drugog žutog kartona. Čopa sam stavio u igru da dobijemo na energiji i agresivnosti. To se pokazalo dobrim, a da smo u nekim situacijama zabili gol, utakmica bi išla u drugom smjeru.

Soudani je odigrao najlošiju utakmicu u 'modrom' dresu. Skrivio je treći gol i promašio tri čista 'zicera'.

- U Zadru je promašio triput i sad je promašio triput. Mora se pogoditi polušansa, a kako ne tek ovakve šanse.

Ivanković od preuzimanja klupe nije ulio povjerenje.

- Uzeo sam momčad u vrlo neugodnoj situaciji, dva dana prije utakmice protiv Hajduka. Sve utakmice su se okrenule u drugu stranu. Nema druge nego dizati momčad, trebamo se pripremiti za Rijeku i uzeti tri boda.

Za tri tjedna na Maksimir dolazi PSV, koji je u 2. kolu pobijedio Černomorec u gostima 2-0.

- Problem za nas su prazne tribine, podrška navijača bi izuzetno dobro došla. Protiv PSV-a moram pokušati sve napraviti.

Vratili za Vidu: Ludogorec je nanio tešku sramotu Dinamu

Idi na 24sata

Komentari 132

  • nathan23 04.10.2013.

    "Gospodine" Ivankoviću! O kakvoj podršci navijača vi to pričate? Zar je Dinamo zaslužio podršku navijača nakon ovakve utakmice koja je samo nastavak niza sramotno loše igre Dinama u zadnje vrijeme? Vi biste trebali,da ste čovjek i stručnjak,dati doživotmu ostavku na mjesto trenera,a ne se vaditi na tako trivijalne izgovore. Ovo je naime moj posljednji komentar na temu Dinama ikad jer od sinoć više nisam naqvijačica dotičnog kluba i još samo mogu reći da me je sram što sam duuuuugo godina bila vjerna unatoč svim padovima kojih je bilo puuuno više nego uspona. KRAJ!!!!!

  • domitron 04.10.2013.

    Kako jedan profesor može izjavljivat: "Nepravedno je iz ovog razloga: da smo ovo, da smo ono?". Onda su svi sportski rezultati nepravedni. DA smo mi u košarci zabili više od Litve imali bi medalju, DA Čilić manje lupa u mrežu možda bi prismrdio boljem plasmanu na Grandslamovima, itd, itd... Koje su to gluposti i pokušaji izvlačenja pa ja be ne vjerujem.

  • 04.10.2013.

    Tanac?????????????????Hahahahahahhahahahahaahahhhahahahahaha.......odakle vam ove Vic-Figure!????Da nisu iz Diznilenda!?Hahahahahahahahahaha....

Komentiraj...
Vidi sve komentare