To je to što me zanima!

Tata Fury iznenadio: Sine, bilo je dosta, vrijeme je za mirovinu

Mislim da je to u njegovoj podsvijesti, ne može napraviti više. Osvojio je sve što se dalo osvojiti, rekao je John Fury (55), otac Tysona Furyja (31) nakon osvajanja WBC pojasa protiv Deontaya Wildera (34)
Vidi originalni članak

Pobijedio je Vladimira Klička (34), pobijedio je Wildera (34), pa je li uopće potrebno da se ide dokazivati protiv Anthonyja Joshue (30)? Za oca Tysona Furyja (31) - nema. njegov je sin napravio dovoljno. Na vrhu je, pokazao je na što je sve sposoban i trebao bi otići - u mirovinu!? Da, to mu preporučuje osoba čije mišljenje najviše cijeni. No, pitanje je hoće li ga ovaj put poslušati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je dovoljno. Dao je sve, a još ima stvari u životu. Ne treba se više nikome dokazivati. Dokazao je da je dostojan prvak za svoju zemlju. Trinaest je godina profesionalac i uvijek je pobjeđivao protivnike. U što se god upuštao, bila je to za njega 'utrka uzbrdo'. Želim da se umirovi, dovoljno je napravio - poručio je Tysonov otac.

Nokautirao je Deontaya Wildera za jubilarnu tridesetu pobjedu u karijeri. Tyson je doslovno u životu prošao sve. Rođen je kao dijete od pola kilograma, a vlastitim je trudom napredovao i stigao do vrha - oduzeo je sve titule Vladimiru Kličku. A onda je ponovno pao na dno, bio na rubu suicida, ostao bez svih titula. No, još se jednom uzdigao i stigao do WBC-ove titule prvaka u teškoj kategoriji.

ŽIVOTNA PRIČA 'GYPSY KINGA' Rodio se s pola kile, srušio je Klička pa bio na životnom rubu

Je li sad vrijeme za odlazak u mirovinu? S 31 godinom na leđima još je mnogo toga ispred njega u svijetu boksa, ali i u životu. Teško da će poslušati oca jer se već spominje aktivacija klauzule u Wilderovom ugovoru prema kojoj slijedi uzvrat zatraži li ga Amerikanac, a još kad bi došlo i do okršaja s Joshuom...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NIKE 24.02.2020.

    Ne znam što starci traže pažnju i pozornost preko svoje djece. Frajeru imao si svoju mladost, razumijem ako u svoje vrijeme nisi mogao biti boksač ili što već, pa si svoje slobodno vrijeme uložio u dijete, ali to je to. Tyson ima svoj život i način kako će provesti ostatak karijere, ovakvo vršenje javnog pritiska kroz medije nije zdravo i takvi bi savjeti uglavnom trebali ostati u obiteljskom krugu.

  • 24.02.2020.

    Stari pametan. Diže cijenu ponovnih ulazaka sina u ring.

  • madmax2020 24.02.2020.

    Steta,taman je u vrhuncu,bar jos 2-3.god

Komentiraj...
Vidi sve komentare