To je to što me zanima!

Terim: 'Ardu ću pozvati ponovo tek kad se posve podredi timu'

Arda se na Europskom prvenstvu u Francuskoj istaknuo lošom igrom i jednako takvim odnosom prema suigračima i navijačima. Potonji su ga prozivali zbog manjka srčanosti
Vidi originalni članak

Fatih Terim poznat je po nepopustljivom autoritetu u svlačionici. 'Čelična' ruka aktualnog turskog izbornika prešla je po karakternim navikama turskih nogometnih zvijezda, a najviše je to osjetio igrač Barcelone, Turan Arda.

- Njemu želim sve najbolje u Barceloni, ali u reprezentaciji ga nema zbog osobnih stvari. Nije nikakva stvar principa. U reprezentaciji će igrati samo oni koji se uklapaju u skupinu igrača. Neki od njih mogli bi se vratiti tek kad uvjeti budu drugačiji - jasan je bio 'Imperator'.

Podsjećamo, Arda se na Europskom prvenstvu u Francuskoj istaknuo lošom igrom i jednako takvim odnosom prema suigračima i navijačima. Potonji su ga prozivali zbog manjka srčanosti, a on im je uzvratio pokazivanjem 'srednjaka'. Sve to natjeralo je Terima da se odrekne njegovih usluga.

Pored Arde, poziv nisu dobili ni dugogodišnji prvotimci Hakan Balta, Selcuk Inan, Caner Erkin, Burak Yilmaz i Gokhan Gonul.

Tako će Turci u ponedjeljak od 20 i 45 na Maksimiru u desetkovanom sastavu zaigrati protiv reprezentacije koja ih je prije nešto više od dva mjeseca dobila 1-0 u Parizu sjajnim golom Luke Modrića.


 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ROBA68 01.09.2016.

    Gledao sam ih sinoc protiv Rusije, očajni su, KATASTROFA, u ponedjeljak ih GAZIMO kao plitak potok

  • Cules 01.09.2016.

    zato u Barci sada igra odlično =)

  • istra72 31.08.2016.

    Pila naopako

Komentiraj...
Vidi sve komentare