Sport

Komentari 5

Terim: 'Ardu ću pozvati ponovo tek kad se posve podredi timu'

Terim: 'Ardu ću pozvati ponovo tek kad se posve podredi timu'

Arda se na Europskom prvenstvu u Francuskoj istaknuo lošom igrom i jednako takvim odnosom prema suigračima i navijačima. Potonji su ga prozivali zbog manjka srčanosti

Fatih Terim poznat je po nepopustljivom autoritetu u svlačionici. 'Čelična' ruka aktualnog turskog izbornika prešla je po karakternim navikama turskih nogometnih zvijezda, a najviše je to osjetio igrač Barcelone, Turan Arda.

- Njemu želim sve najbolje u Barceloni, ali u reprezentaciji ga nema zbog osobnih stvari. Nije nikakva stvar principa. U reprezentaciji će igrati samo oni koji se uklapaju u skupinu igrača. Neki od njih mogli bi se vratiti tek kad uvjeti budu drugačiji - jasan je bio 'Imperator'.

Podsjećamo, Arda se na Europskom prvenstvu u Francuskoj istaknuo lošom igrom i jednako takvim odnosom prema suigračima i navijačima. Potonji su ga prozivali zbog manjka srčanosti, a on im je uzvratio pokazivanjem 'srednjaka'. Sve to natjeralo je Terima da se odrekne njegovih usluga.

Pored Arde, poziv nisu dobili ni dugogodišnji prvotimci Hakan Balta, Selcuk Inan, Caner Erkin, Burak Yilmaz i Gokhan Gonul.

Tako će Turci u ponedjeljak od 20 i 45 na Maksimiru u desetkovanom sastavu zaigrati protiv reprezentacije koja ih je prije nešto više od dva mjeseca dobila 1-0 u Parizu sjajnim golom Luke Modrića.


 

Najčitaniji članci