To je to što me zanima!

Tko se još kupa u toploj vodi? Khabib pliva u ledenoj rijeci...

Amerikanac Ferguson iz Kalifornije u protekle je tri godine odradio svega  tri borbe, no ozljede su sada iza njega i spreman je izazvati prvaka. A Khabib? Malo je reći da ni on nije već sada
Vidi originalni članak

Prošlo je više od mjesec dana otkako je Khabib Nurmagomedov obranio naslov prvaka lake kategorije u UFC-u. Strašni Dagestanac sredio je i Amerikanca Dustina Poiriera i već se "lagano" priprema za sljedeću borbu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Ona bi se trebala održati početkom sljedeće godine, a iako se još čeka ime novog protivnika, to bi trebao biti Tony Ferguson, za neke jedini borac koji ima nekakve šanse protiv Khabiba.

NIŠTA OD UFC-a 245? Khabib siguran 80 posto: Volio bih da je sljedeći meč u Rusiji

Amerikanac iz Kalifornije u protekle je tri godine odradio svega tri borbe, no ozljede su sada iza njega i spreman je izazvati prvaka. A Khabib? Malo je reći da ni on nije već sada.

Već smo duboko u jeseni, a Khabibu je i dalje do kupanja. No ne u još uvijek donekle toplom moru poput Jadrana, već u ledenoj rijeci. Barem ju je takvom opisala osoba koja ga je snimala.

- Predanost i rad prvaka Khabiba Nurmagomedova. Danas je vrlo hladno, ali njemu to nije bilo bitno. Voda je toliko hladna da sam se umalo smrznuo kad sam stavio nogu u nju. Tony, u problemima si - napisao je autor snimke.

NA UFC-U 245? Tony 'krvavo' izazvao Khabiba: Bit će mjesta za 'debelu glavu'

Pogotovo će biti u problemima dođe li u Sankt-Peterburg gdje Khabib želi da održi borba. Na Zenitovu stadionu pod krovom i pred 80 tisuća navijača

Prije godinu i pol "El Cucuy" je morao otkazati borbu protiv Khabiba koji je, pak, isto napravio dvaput jer je završio u bolnici zbog problema sa skidanjem kilograma. Sada problema valjda neće biti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 159 15.10.2019.

    Zato se i tako sprema jer zna sta mu je sljedece a to je poraz od Tonya El Cucuya Fergusona 💪

  • Mthesecond 15.10.2019.

    Kopira naseg Iveka Kostelica :)) Ocito je pratio njegove treninge :D

  • superman1978 15.10.2019.

    Jedva cekam borbu s fergusonom. Bit ce napeto

Komentiraj...
Vidi sve komentare