Sport

Komentari 28

Tony 'krvavo' izazvao Khabiba: Bit će mjesta za 'debelu glavu'

Tony 'krvavo' izazvao Khabiba: Bit će mjesta za 'debelu glavu'

Nakon što je Nurmagomedov pobijedio Dustina Poiriera, svijet slobodne borbe željno iščekuje njegov povratak u oktogon. Trebalo bi to biti protiv Tonyja Fergusona, čeka se službena potvrda, a 'trash talk' je krenuo

Poprilično sam siguran da možemo pronaći mjesta za dobru staru 'debelu glavu' Team Khabib, Team Tiramisu preuzima, napisao je Tony Ferguson (35) na Instagram profilu i prozvao prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova (31) s kojim bi trebao imati borbu u prosincu.

Na slici su krvave glave Fergusonovih protivnika, a izgleda kako je Tony pobijedio 'unutarnjeg demona' i spreman je za meč protiv Khabiba. Predsjednik UFC-a obećao je fanovima taj dugo iščekivani susret pod jednim uvjetom.

- Tony Ferguson će dobiti sljedeću borbu za pojas, i očito, ako iz nekog razloga Tony ne može prihvatiti taj meč ili se ne bude želio boriti u tom trenutku, onda ćemo odlučiti što je sljedeće. Ali da, borba s Conorom ima puno smisla. Conor McGregor jako želi tu borbu i siguran sam da bi je i fanovi htjeli vidjeti - potvrdio je UFC-ov čelnik Dana White, koji ne isključuje ni borbu s McGregorom, ali taj je ishod daleko od mogućeg.

Prije godinu i pol 'El cucuy' je morao otkazati borbu protiv Khabiba, a bilo je to drugo s njegove strane. Prije je dvaput odgodio i Khabib koji je završio u bolnici zbog problema sa skidanjem kilograma. Osim 'unutarnjeg demona' Ferguson je svladao Cerronea i Pettisa, a sad je na redu i Khabib. 

Prema nagađanjima, ta bi se borba trebala održati u prosincu na UFC-u 245, a to bi mogla biti treća borba za titulu na tom događaju. Bolja borba od ove ne postoji pa bi ona trebala preuzeti i ulogu glavne borbe večeri. Nagađanja i usmeni dogovori su jedno, ali još se uvijek čeka službena potvrda.

Najčitaniji članci