To je to što me zanima!

Tko se sjetio čestitati Dinamu?

Tri od devet klubova Prve HNL javilo se povodom osvajanja naslova "modrih", a nisu ga zaboravili ni neki bivši igrači, kao i manji klubovi
Vidi originalni članak

Izbornici hrvatske A i U-21 reprezentacije Zlatko Dalić i Igor Bišćan čestitali su u ponedjeljak Dinamu na naslovu prvaka prilikom objave popisa za novu reprezentativnu akciju. Dakako, nisu jedini.

Gledajući klubove iz Prve HNL, "modrima" su na 23. tituli nakon pobjede kod Šibenika 2-0 čestitali Gorica, Šibenik i Slaven Belupo.

Puno manjih klubova i saveza također je čestitalo klubu iz Maksimirske 128, među kojima su Nogometni savez Krapinsko-zagorske županije, NK Stupnik i Mladost iz Buzina.

Javili su se i bivši igrači Dinama Kristijan Jakić, Mario Gavranović, Joško Gvardiol, Dani Olmo i Hilal Soudani koji su igrali s nekima ili većinom igrača iz ove šampionske momčadi koju trenira Ante Čačić.

Veliki navijač Dinama, skijaški reprezentativac Filip Zubčić također nije zaboravio čestitati Dinamu na tituli, kao ni MMA borac Filip Pejić. Sve to, koliko smo doznali, do 13 sati. Popis će se sigurno širiti u idućim satima i danima.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Šibenik - Dinamo 0-2

Idi na 24sata

Komentari 108

  • ZvonkoŠ 16.05.2022.

    Dinamo prvak 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  • zokk78 16.05.2022.

    Valjda ce hajdukovci donesti cvijeće dinamu i čestitati na naslovu prvaka 😂😂😂

  • MladenBanović 16.05.2022.

    Danas ni riječi o ajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare