To je to što me zanima!

'To je prava odluka, moj brat Robert i ja zahvaljujemo klubu'

Smatram da je ovo bila prava odluka za klub u ovom trenutku. Rezultati i način na koji smo igrali natjerali su me da donesem takvu odluku. Moj brat Robert i ja zahvaljujemo Bayernu, rekao je Niko Kovač
Vidi originalni članak

Niko Kovač podnio je ostavku u Bayernu. Tjedni neuvjerljivih predstava i sukobi u svlačionici natjerali su čelnike kluba na potez kojim je Kovač nakon 65 utakmica na klupi Bayerna postao bivši.

BAVARCI POTVRDILI Kovač više nije trener Bayerna! 'Morali smo nešto poduzeti...'

Iz Bayerna navode da je razlaz bio sporazuman, međutim Kovač kaže da je on ustvari podnio ostavku.

- Smatram da je ovo bila prava odluka za klub u ovom trenutku. Rezultati i način na koji smo igrali natjerali su me da donesem takvu odluku. Moj brat Robert i ja zahvaljujemo Bayernu na zadnjih godinu i pol dana. Tijekom tog vremena naša momčad osvojila je prvenstvo, DFB kup i superkup. Bilo je to lijepo vrijeme. Klubu i momčadi želim sve najbolje - rekao je Niko Kovač.

Kovač je na klupi Bayerna sjedio ukupno 65 puta. Bavarce je vodio do naslova njemačkog prvaka prošle sezone, do njemačkog kupa i superkupa, a od 65 utakmica pobijedio je u njih 45, 12 puta je remizirao i osam puta izgubio. Prosječno je po susretu osvajao 2,26 bodova

Bayern ostavlja kao četvrtoplasiranu momčad Bundeslige s 18 bodova iza B. Monchengladbach (22), B. Dortmund (19) i RB Leipziga (18).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Barak 04.11.2019.

    A zaboravio je također. Ja stvarno neznam što mu bilo da preuzme taj klub.

  • Blue Star 04.11.2019.

    Daj pomogni sosede iz Dežele da i oni jednom zaigraju " svetsko "

  • crni2012 04.11.2019.

    Di je Hamilton prvak a botasu USA prvo mjesto ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare