Obavijesti

Sport

Komentari 223

Kovač više nije trener Bayerna! 'Morali smo nešto poduzeti...'

Kovač više nije trener Bayerna! 'Morali smo nešto poduzeti...'
1

Hrvatski trener Niko Kovač u večernjim satima u nedjelju razišao se s Bayernom, potvrdili su iz njemačkog kluba. Novi trener trebao bi klub preuzeti u srijedu

VIDEO

Niko Kovač više nije trener Bayerna iz Münchena! Potvrda je stigla iz redova njemačkog prvaka.

- Bayern se razišao s Nikom Kovačem - stoji u objavi na Facebooku.

FC Bayern parts ways with Niko Kovac.

Objavljuje FC Bayern MünchenNedjelja, 3. studenoga 2019.

Bayern na službenim stranicama navodi da je razlaz bio sporazuman, no Kovač ističe da je ponudio ostavku i ranije.

- Izvedbe i rezultati naše momčadi zadnjih tjedana pokazale su da moramo nešto poduzeti. Uli Hoeneß, Hasan Salihamidžić i ja u nedjelju navečer imali smo ozbiljan razgovor s Nikom i zajedno smo donijeli odluku da više nije trener Bayerna. Htio bih zahvaliti Niki Kovaču na obavljenom poslu u Bayernu, pogotovo na osvojenoj dvostrukoj kruni prošle sezone - rekao je izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Pucalo je u svlačionici

Već neko vrijeme zapinjalo je na relaciji Niko Kovač - svlačionica Bayerna. Težak poraz u ovom kolu od njegova bivšeg kluba Eintrachta 5-1 bila je presudna točka nakon koje je uprava Bavaraca odlučila zahvaliti našem treneru.

Stalni sukobi unutar momčadi koje je uglavnom predvodio Thomas Müller presudili su Niki Kovaču, koji nakon godinu i pol dana odlazi iz navećeg njemačkog kluba.

Kovač je na klupi Bayerna sjedio ukupno 65 puta. Bavarce je vodio do naslova njemačkog prvaka prošle sezone, do njemačkog kupa i superkupa, a od 65 utakmica pobijedio je u njih 45, 12 puta je remizirao i osam puta izgubio. Prosječno je po susretu osvajao 2,26 bodova.

Još uvijek se ne za tko će biti njegov nasljednik, no informacije u njemačkim tiskovinama govore da će novi trener klub preuzeti u srijedu. Do tada, na klupi će biti pomoćni trener Hans Flick.

Bayern ostavlja kao četvrtoplasiranu momčad Bundeslige s 18 bodova iza B. Monchengladbach (22), B. Dortmund (19) i RB Leipziga (18).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 223
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba