To je to što me zanima!

To se zove lojalnost: Pique se odrekao značajnog dijela plaće kako bi Barca registrirala igrače

Registrirali smo Memphisa Depaya, Erica Garciju i Reya Manaja. To smo uspjeli zahvaljujući dogovoru s Gerardom Piqueom. Zamjenik kapetana Barcelone pristao je na značajno smanjenje plaće, objavila je Barca
Vidi originalni članak

Iako je Barcelona objavila njihov dolazak odavno, sve do do danas Rey Manaj, Memphis Depay i Eric Garcia nisu bili službeno registrirani. Razlog? Isti zbog kojeg je Messi morao otići - financijski fair-play.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, 'Blaugrana' je tek danas uspjela ispoštovati pravilnik La Lige, zahvaljujući drastičnom smanjenju budžeta za plaće, a ponajviše zahvaljujući Gerardu Piqueu. Naime, Barcin veteran (34) odrekao se većeg dijela plaće i tako omogućio svom klubu da preživi ove teške dane.

NAKON ODLASKA Posljednja Messijeva poruka u grupnom razgovoru Barce: Ne želim otići, ali - novca nema

"Registrirali smo Memphisa Depaya, Erica Garciju i Reya Manaja. To smo uspjeli zahvaljujući dogovoru s Gerardom Piqueom. Zamjenik kapetana Barcelone pristao je na značajno smanjenje plaće. Trener Ronald Koeman tako na raspolaganju ima sve igrače za nedjeljnu utakmicu prvog kola", napisala je Barca na društvenim mrežama uz sliku Piquea koji ljubi dres kluba pa dodala: 

"Nastavljamo pregovore sa Sergiom Busquetsom i Jordijem Albom kako bismo i s ovom dvojicom kapetana postigli dogovor o prilagodbi njihovih plaća situaciji u kojoj se klub nalazi. U tom pogledu moramo naglasiti da su oba igrača potpuno spremna na ustupke."

RAKETA IPAK TUGUJE Pique je u 94. izvukao Barcu! Katalonci nakon produžetaka okrenuli Sevillu za finale kupa

Iako je proteklih sezona bio na meti kritičara zbog loših predstava, za ovakav će mu potez svaki istinski navijač Barcelone 'skinuti kapu'. Pique je dijete La Masije, no priliku za seniorsku momčad Barcelone dobio je tek nakon što je 2008. nakon što se iz Manchester Uniteda vratio 'kući'. Od tada je za katalonski klub zabio 49 golova u 556 utakmica te postao jedan od sinonima i legenda kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • PredragKišurek 15.08.2021.

    I Messi je to mogao napraviti da voli klub koji ga odranio.Nekima nije važna toliko lova a i treba voljeti klub a ne cmizdriti tj.lažne suze proljevati.Bravo Geri tako se voli klub kapa dolje.

  • arow 15.08.2021.

    Ma on proslu godinu skoro pa nije igrao,on se treba odreci Barcelone samo im muze pareTo je nazalost kao nas Mandzo u Milanu 2 utakmice i 2 miliona za sezonuNista on nije lojalan ,on je teret

  • UltimateWarrior 15.08.2021.

    A za mesi sve su dali pa cak i lijecenje mu platili i borili se za njegov zivot a on nije mogao igrati besplatno zadnje dvije godine, imali taj covjek obraza ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare