To je to što me zanima!

Tom Brady dobio MVP i postao je najstariji kojem je to uspjelo

Od mogućih 50 glasova Brady je dobio 40, slijedi running back Ramsa Todd Gurley s osam glasova, a quarterback Philadelphije Carson Wentz, koji zbog ozljede neće igrati u finalu, dobio je dva glasa
Vidi originalni članak

Uoči Super Bowla u Minneapolisu, u kojem će se u noći na ponedjeljak u 00.30 sati po našem vremenu sučeliti New England Patriotsi i Philadelphia Eaglesi, quarterback Patriotsa, 40-godišnji Tom Brady dobio je nagradu za najkorisnijeg igrača NFL-a i time je postao najstariji igrač u povijesti profesionalne lige američkog nogometa koji je dobio tu nagradu.

KOMENTAR Je li Brady najveći ikad? Teško je reći, on je proizvod sustava

To je Bradyju treći puta u karijeri da je dobio nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP), a rekorder je Peyton Manning koji je pet puta bio MVP. Brady ima priliku da postane prvi igrač, nakon Kurta Warnera 1999. godine, koji je bio MVP i osvajač Super Bowla u istoj sezoni.

Od mogućih 50 glasova Brady je dobio 40, slijedi running back Los Angeles Ramsa Todd Gurley s osam glasova, a quarterback Philadelphije Carson Wentz, koji zbog ozljede neće igrati u Super Bowlu, dobio je dva glasa.

BILL BELICHICK Najbolji je na svijetu, a Hrvat: Zarađivao tek 20 kuna dnevno

New England Patriotsi, koje vodi najuspješniji trener u povijesti NFL-a američki Hrvat Bill Belichick, već imaju pet naslova prvaka, a Philadelphia Eaglesi idu po svoj prvi trofej.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 123gogo 05.02.2018.

    Legenda, najbolji quarterback svih vremena!

  • noobcamper 04.02.2018.

    Od Wentzove ozljede i nakon sto su patriotsi dobili steelerse ovo je bilo jasno i logicno

  • dinamojavolim1 04.02.2018.

    Mislim da je i netko iz steelersa zasluzio koji glas ali brady svakako zasluzeno odnio nagradu,ne znam dal je to gluma za javnost(kak cesto zna biti) ali taj decko stvarno djeluje jako normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare