To je to što me zanima!

Tomić: Ovo je nova realnost, moramo biti sretni s tim bodom

Ne bi bilo normalno da je ovo ista ekipa od prošle sezone jer imate deset novih igrača. Ovo je jedna nova Lokomotiva, u stvaranju i moramo se prilagoditi novoj realnosti, rekao je trener Lokomotive Tomić
Vidi originalni članak

Prošle sezone Lokomotiva je gotovo uvijek bila dominantna u Varaždinu i premoćno dolazila do bodova, no ove sezone 'lokosi' su se namučili u Varaždinu i mogu biti sretni što su osvojili bod.

VIDEO: VARAŽDIN - LOKOMOTIVA 1-1 Remi u Varaždinu: Prvijenac Mehdija, Lokose spasio autogol

- Ne bi bilo normalno da je ovo ista ekipa od prošle sezone jer imate deset novih igrača. Ovo je jedna nova Lokomotiva, u stvaranju i moramo se prilagoditi novoj realnosti. Moramo biti sretni što smo u Varaždinu osvojili bod - rekao je Goran Tomić, trener Lokomotive koja je u srijedu odigrala susret drugog pretkola Lige prvaka kod bečkog Rapida koji je bio bolji s 1-0. 

- Sigurno da je bilo teško nakon energetskog pražnjenja u srijedu. U Varaždinu su padale i najjače ekipe u ligi tako da moramo biti zadovoljni bodom - dodao je Denis Kolinger, kapetan 'lokosa'. 

Momčad Samira Toplaka imala je vodstvo iz 44. minute kada je Iranac Mehdikhani svladao raspoloženog Hendiju, no vrlo naivno primili su izjednačujući gol u 49. minuti kada je iskusni lisac Mario Budimir pogodio za izjednačenje, to jest lopta se jedva odbila od Rodina za konačnih 1-1.

- Kontrolirali smo puno toga. Lokomotiva se branila s osam igrača u međuprostoru. Prelako, čak i glupo smo primili izjednačujući gol, a na kraju je nedostajalo odlučnosti. No, moramo izvući pozitivu - komentirao je Samir Toplak, trener Varaždina nakon susreta. 
Varaždinci su u tri kola tako stigli do poraza, pobjede i remija te imaju četiri boda na kontu.

Nije loše jer smo odmaknuli od dna. Bitno je osvajati bodove te da smo konkurentni, a bit ćemo mi još bolji kad se još dodatno kompletiramo - zaključio je Toplak.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Istvan Serekesz 30.08.2020.

    Svako normalan i u normalnoj državi bi se uoči povjesne utakmice išao pojačati s još kojim igračem a kod nas kao da im netko naređuje rasprodajte sve....pa nas godinama samo Dinamo predstavlja u Europi...

  • Istvan Serekesz 30.08.2020.

    Treba upravu potjerati tamo gdje i Mamića.....kako mogu biti tako pohlepni a znaju da igraju kvalifikacije zaLP......prijelazni rok traje do 05.10 i mogli su prodavati nakon Rapida......sve ih rastjerati u pm.....klub rasformirati pa nek onda prodaju ......u ovoj državi čudo jedno koliko destruktivnih ljudi na rukovodećim pozicijama......šta radi Dorh uskok,......ili je samo Mamić bitan......

  • 30.08.2020.

    Varaždin ne smije ovakve prilike propuštati i može žaliti što nije pobijedio. Također, ono s rukom je trebao biti penal

Komentiraj...
Vidi sve komentare