Sport

Komentari 7

Tomić: Ovo je nova realnost, moramo biti sretni s tim bodom

Tomić: Ovo je nova realnost, moramo biti sretni s tim bodom

Ne bi bilo normalno da je ovo ista ekipa od prošle sezone jer imate deset novih igrača. Ovo je jedna nova Lokomotiva, u stvaranju i moramo se prilagoditi novoj realnosti, rekao je trener Lokomotive Tomić

Prošle sezone Lokomotiva je gotovo uvijek bila dominantna u Varaždinu i premoćno dolazila do bodova, no ove sezone 'lokosi' su se namučili u Varaždinu i mogu biti sretni što su osvojili bod.

- Ne bi bilo normalno da je ovo ista ekipa od prošle sezone jer imate deset novih igrača. Ovo je jedna nova Lokomotiva, u stvaranju i moramo se prilagoditi novoj realnosti. Moramo biti sretni što smo u Varaždinu osvojili bod - rekao je Goran Tomić, trener Lokomotive koja je u srijedu odigrala susret drugog pretkola Lige prvaka kod bečkog Rapida koji je bio bolji s 1-0. 

- Sigurno da je bilo teško nakon energetskog pražnjenja u srijedu. U Varaždinu su padale i najjače ekipe u ligi tako da moramo biti zadovoljni bodom - dodao je Denis Kolinger, kapetan 'lokosa'. 

Momčad Samira Toplaka imala je vodstvo iz 44. minute kada je Iranac Mehdikhani svladao raspoloženog Hendiju, no vrlo naivno primili su izjednačujući gol u 49. minuti kada je iskusni lisac Mario Budimir pogodio za izjednačenje, to jest lopta se jedva odbila od Rodina za konačnih 1-1.

- Kontrolirali smo puno toga. Lokomotiva se branila s osam igrača u međuprostoru. Prelako, čak i glupo smo primili izjednačujući gol, a na kraju je nedostajalo odlučnosti. No, moramo izvući pozitivu - komentirao je Samir Toplak, trener Varaždina nakon susreta. 
Varaždinci su u tri kola tako stigli do poraza, pobjede i remija te imaju četiri boda na kontu.

Nije loše jer smo odmaknuli od dna. Bitno je osvajati bodove te da smo konkurentni, a bit ćemo mi još bolji kad se još dodatno kompletiramo - zaključio je Toplak.

Najčitaniji članci