To je to što me zanima!

Toplakov 250. susret na klupi u HNL-u: 'Pa treba samo nabrojati 250! Veliko je, ne mislim stati'

Samir Toplak će na klupi Varaždina dočekati svoj 250. trenerski susret u 1. HNL. U goste dolazi Osijek, a kneginečki stručnjak bi nakon pobjede protiv Istre (1:0) volio jubilej zaokružiti novim osvajanjem bodova
Vidi originalni članak

Preskočio je Igora Pamića (248) te juri prema Ivanu Kataliniću (270) na vječitoj listi trenera s najviše nastupa u HNL-u. Samir Toplak svoj 250. nastup na klupi nekog kluba u elitom rangu hrvatskog nogometa dočekat će u rodnom Varaždinu.

UZLET DEBITANATA Toplakov 'barokni preporod' u Varaždinu: Korona nam je bila spas, dobio sam prave fajtere

- Strašno veliki jubilej, pa treba samo nabrojati do 250. Ovo je velika stvar, mislim da sam među 4 svih vremena u HNL-u, ali ne mislim tu stati. Lijepo je to, bilo bi lijepo proslaviti pobjedom, ali sad je najbitnije da ekipa dobro funkcionira i da imamo više bodova nego prošle sezone - rekao je kneginečki stručnjak.

Nakon što u prošlom kolu slavili protiv Istre (1:0) u Puli, nogometaši Varaždina dočekuju 'umorni' Osijek. Slavonci na čelu s Nenadom Bjelicom dolaze u sjeverniji grad na Dravi nakon što su u drugom pretkolu kvalifikacija za europsku ligu izgubili kod kuće od švicarskog Basela (1-2).

MODNA ANALIZA Toplak je mister HNL-a! I, dečki, košulje kratkih rukava ne smije nositi nitko stariji od 10 godina

- Nova utakmica, nova sezona, Osijek dolazi s novim trenerom i sigurno puno većim elanom i energijom. Sigurno će tražiti satisfakciju kod nas nakon ispadanja iz Europe, ali gledajte, mi smo ekipa koja ima glavu i rep, određenu kvalitetu i ako ćemo odraditi kako bi trebali, sigurno da imamo šanse protiv Osijeka. Moramo biti kompaktni, ali imamo puno, puno problema u obrani koja je skroz poremećena, imam samo četiri igrača na raspolaganju i tu ima dosta problema kojima se moramo prilagoditi i biti kompaktni. Uz podršku naših navijača koje očekujem u nedjelju možemo do pozitivnog rezultata - objasnio je Toplak.

Nakon ozljede Ivana Novoseleca i odlaska Matije Rodina, Toplak će imati problema u obrani, ali morati će se snaći, kao što je to dosad radio - što na klupi Intera, što na klupi Varaždina. U 249 utakmica u HNL-u Samir ima 70 pobjeda, 71 remi i 108 poraza. U elitnom rangu hrvatskog nogometa vodio je Varteks, Cibaliju, Inter i Varaždin.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NIKE 19.09.2020.

    Simpatičan trener, očito mu je dovoljno biti HNL, a tko zna gdje bi bio da je pravo zapeo za karijeru. Inače svaka mu čast na odličnom angažmanu u Varaždinu.

  • Najljepši.Izrod 19.09.2020.

    Inter se gadno s*ebo kad su ovom čovjeku dali nogu.

  • PravednikPRO 19.09.2020.

    Ajmo svi na tribine sutra. Nedjelja 19:05h . Cijena ulaznice 30-50kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare