To je to što me zanima!

Torcida na derbiju organizira dobrotvornu akciju za Slavonce

Na svim ulazima na sjevernu i istočnu tribinu Poljuda nalazit će se kutije za donacije u koje će navijači prije utakmice Hajduka i Rijeke moći ubaciti svoj doprinos
Vidi originalni članak

Ulaznice za Poljud su rasprodane, sve je spremno za Jadranski derbi između Hajduka i Rijeke (21.05). Splitska momčad koja ulazi u utakmicu na krilima pobjede na Maksimiru na otvaranju prvenstva ponovno će imati ogromnu podršku navijača, a Torcida je uoči utakmice organizirala i dobrotvorno akciju za žitelje Slavonije koji još uvijek zbrajaju štetu i suočavaju se s posljedicama strašnog nevremena.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Hajduk 1-2 (sažeci)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

"Uoči današnje utakmice, prve ovogodišnje na Poljudu i prve u nizu u kojoj će krcati stadion furiozno povesti Hajduk do pobjede, imat ćemo priliku svi zajedno učiniti dobro djelo! 

Naši Slavonci, nažalost, još uvijek zbrajaju štete i suočavaju se s posljedicama strašnoga nevremena koje je u kratkom periodu odnijelo godine i desetljeća rada, truda i predanosti i uništilo njihova imanja, polja i domove.

Ajmo im danas pokazati da nisu samo i da nisu zaboravljeni! Na svim ulazima na sjevernu i istočnu tribinu Poljuda nalazit će se kutije za donacije u koje prije utakmice možete ubaciti svoj doprinos!

UOČI JADRANSKOG DERBIJA Leko je zadovoljan obranom. Za napad priprema asa iz rukava!

Ništa nije malo, svaki euro je bitan i olakšat će im neizvjesnu i tešku svakodnevicu koja je pred njima i pripomoći u obnovi imanja i kuća", stoji u pozivu Hajdukove navijačke grupe.

Hajduk je u proteklih desetak dana intenzivno radio na ograđivanju vanjskog prstena stadiona, koji bi trebao dobiti novi režim ulaza, a time i brži protok gledatelja do mjesta na tribinama, kao i olakšanu konzumaciju hrane i pića uoči i za vrijeme utakmica. Rijeka će biti prvi test odrađenog posla, a sustav će se nadograđivati i unaprjeđivati u narednim utakmicama.

SAŽETAK UTAKMICE VIDEO Pogledajte rutinsku pobjedu Dinama. Ivanušec i Emreli izmijenili uloge u slavlju

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mars7 30.07.2023.

    bravo torca

  • Hajduk bu prvak🇭🇷 30.07.2023.

    Uvik uz svoj narod❤💙🇭🇷

  • Burbon-Lucifers 30.07.2023.

    Palac gore za ovakav potez.

Komentiraj...
Vidi sve komentare