To je to što me zanima!

Torcida nastavlja s prijetnjama: U Splitu osvanule tjeralice za Kustićem i sudačkom komisijom

Ispod Kustićeve fotografije stoji "Traži se, živ ili mrtav! Nagrada: sloboda hrvatskog nogometa. Bonus milijun dolara". A uz Marićevu fotogafiju "Traži se, uz ostatak sudačke organizacije". Prijete i Svilokosu
Vidi originalni članak

Bruno Marić odstupio je s mjesta šefa sudačke komisije Hrvatskog nogometnog saveza zbog prijetnji koje je dobio i on i članovi njegove obitelji, prijavio ih je policiji, kaže da mu i djeca žive u strahu, a prijetnje ne prestaju. Sada su se na udaru našli i on i cijela sudačka komisija i predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Naime, u Splitu su osvanule tjeralice za Kustićem i Marićem, odnosno sudačkom organizacijom. Ispod Kustićeve fotografije stoji "Traži se, živ ili mrtav! Nagrada: sloboda hrvatskog nogometa. Bonus milijun dolara".

A uz Marićevu fotogafiju "Traži se, uz ostatak sudačke organizacije".

Obje su objavljene na službenim Torcidinim kanalima.

- Ne mogu vjerovati da to nekažnjeno prolazi u zemlji koja je dio EU, te da se tako potiču oni koji iznose slike ili transparente na kojima je moja odsječena glava - požalio se Marić, dok je Kustić, koji je u svom mandatu puno napravio da se prije svega reprezentacija, a onda i HNS, približe Hajduku i Splitu, otvoreno rekao kako se Hajduk mora ograditi i osuditi takve prijetnje koje emitiraju njegovi navijači.

A prijete i Vladi Svilokosu, koji se spominje kao Marićev nasljednik na toj funkciji. Društvenim mrežama kruži fotografija navodno njegove kuće, na kojoj je izvješena poruka "Jeza će gucati tko Hajduka dirne, što si igra, igra si, u Pakoštane dobrodoša nisi".

Tako se, nakon fotografije Marićeve odrubljene glave, niz jezivih i skandaloznih Torcidinih prijetnji nastavlja, policija ih istražuje, Hajduk zasad šuti...

Idi na 24sata

Komentari 162

  • Beri1Beri 03.03.2024.

    Sve s ciljem uvođenja straha i prikrivanja svoje nesposobnosti, a da bi nastavili reketirati poduzetnike čiji novac ta banda nemilice troši. Talijani izbacili iz lige jedan gigant popud Juventusa,... HNS bi isto trebao i sa Hajdukom. 

  • axl44 03.03.2024.

    koliko sam informiran, prijetnja smrću je kazneno djelo..ili možda griješim?

  • vzdana 02.03.2024.

    Svaka čast Rijeci i većini njihovih navijača koji ne kukaju i cendraju se ko neki klubovi koje većina klubova nadigra na terenu. Rijeka zna kako se osvaja titula zato se ponašaju ko gospoda i dostojanstveno. Želim im puno sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare