To je to što me zanima!

Tottenham dobio Chelsea nakon penala, Mou ukrao šou: Dier je otišao na WC, tjerao ga na teren

Prvo se Mourinho posvađao s Lampardom u 15. minuti, a nakon toga u 76. minuti išao po Erica Diera u svlačionicu. Uhvatile su ga probavne tegobe, a Mou ga je malo požurio. Spursi su slavili nakon penala (6-5)
Vidi originalni članak

Jose Mourinho nema vremena ni za što dok je njegova momčad u opasnosti. Osjetio je to Eric Dier koji je morao u svlačionicu dvadesetak minuta prije kraja utakmice, ali još je brže morao natrag na teren nakon što je Mou došao po njega. Spursi nisu više imali zamjene, Chelsea je napadao, a Diera su uhvatile probavne tegobe. Ipak, vratio se na teren i pomogao Spursima.

Nogometaši Tottenhama izborili su plasman u četvrtfinale Liga kupa nakon što su u susretu osmine finala poslije izvođenja jedanaesteraca pobijedili Chelsea sa 5-4. Nakon 90 minuta susret je završio 1-1. 

"Bluesi" su poveli u 19. minuti pogotkom Nijemca Tima Wernera udarcem s ruba kaznenog prostora. Bio je to njegov prvi pogodak u dresu Chelsea otkako je ovoga ljeta stigao iz RB Leipziga.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Tottenham je mogao izjednačiti u 50. minuti kada se Sergio Reguilón našao u situaciji jedan na jedan s golmanom, no Edouard Mendy je obranio njegov udarac. Ipak, Spursi su u 84. minuti uspjeli izjednačiti, a zabio je Argentinac Erik Lamela. Do kraja susreta više nije bilo golova, nije bilo niti produžetaka, već je pitanje pobjednika razriješeno odmah udarcima s bijele točke.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca presudila je peta serija, Kane je zabio, a Mount je promašio cijeli gol. Prije toga za Tottenham su zabili Dier, Lamela, Hojbjerg i Moura, a za Chelsea Abraham, Azpilicueta, Jorginho i Emerson. Tottenham već za dva dana očekuje novi ispit, susret play-offa Europske lige protiv Maccabi Tel Aviva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • trpaj_sirotinju 30.09.2020.

    jel kovačić opet zamalo asistirao

  • Kerum Željko 29.09.2020.

    Toliko o Chelseau

Komentiraj...
Vidi sve komentare