To je to što me zanima!

Transfer života: Hrvaticu je doveo ponajbolji klub Europe!

Transfer života za hrvatsku reprezentativku došao je nakon što zadnje dvije godine praktički nije ni igrala uslijed dvije operacije koljena. Iako nominalno šuterica s lijeve vanjske pozicije, 194 centimetra visoku Mičijević u Metzu vide primarno kao stup obrane
Vidi originalni članak

Ivana Kapitanović, hrvatska reprezentativna golmanica, i od nove će sezone imati hrvatsko društvu u rukometnom Metzu. Nakon Tee Pijević, koja je ondje provela samo polusezonu, prvakinjama Francuske pristupit će Ćamila Mičijević (25).

Transfer života za hrvatsku reprezentativku došao je nakon što zadnje dvije godine praktički nije ni igrala uslijed dvije operacije koljena. Iako nominalno šuterica s lijeve vanjske pozicije, 194 centimetra visoku Mičijević u Metzu vide primarno kao stup obrane.

- Ivana Kapitanović rekla nam je samo najbolje o njoj. Ne dvojim da će se uklopiti u ekipu - najavio je predsjednik Thierry Weizman.

- Pratimo Ćamilu već dugo i uvijek smo vjerovali u njezin potencijal. Mislimo da je Metz idealno mjesto da to pokaže. Njezina kvaliteta na poziciji trojke u obrani bit će nam iznimno važna, a očekujemo njezin doprinos na oba kraja terena. Može zabiti s distance i bit će opasnost za protivnike.

Mičijević je posljednje četiri sezone provela u mađarskom Dunajvarosu u koji je stigla 2016. iz Zameta i vjerojatno kada je takvo što možda i zadnje zamišljala, stigla je ponuda jednog od najboljih europskih klubova koji je prošle sezone sudjelovao na završnici Lige prvakinja u Budimpešti, a trebao bi i ove ako se stvore uvjeti za odigravanje. Metz je među četiri najbolje ekipe za koje se EHF odlučio da mogu nastupiti na završnici uz Gyor, Brest i Esbjerg.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 12.05.2020.

    Golmanica ili suterica sa vanjske pozicije. Ne kuzim.

  • mikazgb 12.05.2020.

    Čestitke mladoj dami

  • ćiribu_ćiriba 12.05.2020.

    Uf,, dobra je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare