Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
12 komentara

Transfer života: Hrvaticu je doveo ponajbolji klub Europe!

Transfer života za hrvatsku reprezentativku došao je nakon što zadnje dvije godine praktički nije ni igrala uslijed dvije operacije koljena. Iako nominalno šuterica s lijeve vanjske pozicije, 194 centimetra visoku Mičijević u Metzu vide primarno kao stup obrane

Foto: Instagram
12 komentara

Ivana Kapitanović, hrvatska reprezentativna golmanica, i od nove će sezone imati hrvatsko društvu u rukometnom Metzu. Nakon Tee Pijević, koja je ondje provela samo polusezonu, prvakinjama Francuske pristupit će Ćamila Mičijević (25).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poludim li u 25

Objavu dijeli Ćamila Mičijević (@canabezmana)

Transfer života za hrvatsku reprezentativku došao je nakon što zadnje dvije godine praktički nije ni igrala uslijed dvije operacije koljena. Iako nominalno šuterica s lijeve vanjske pozicije, 194 centimetra visoku Mičijević u Metzu vide primarno kao stup obrane.

- Ivana Kapitanović rekla nam je samo najbolje o njoj. Ne dvojim da će se uklopiti u ekipu - najavio je predsjednik Thierry Weizman.

- Pratimo Ćamilu već dugo i uvijek smo vjerovali u njezin potencijal. Mislimo da je Metz idealno mjesto da to pokaže. Njezina kvaliteta na poziciji trojke u obrani bit će nam iznimno važna, a očekujemo njezin doprinos na oba kraja terena. Može zabiti s distance i bit će opasnost za protivnike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jokili ❤️

Objavu dijeli Ćamila Mičijević (@canabezmana)

Mičijević je posljednje četiri sezone provela u mađarskom Dunajvarosu u koji je stigla 2016. iz Zameta i vjerojatno kada je takvo što možda i zadnje zamišljala, stigla je ponuda jednog od najboljih europskih klubova koji je prošle sezone sudjelovao na završnici Lige prvakinja u Budimpešti, a trebao bi i ove ako se stvore uvjeti za odigravanje. Metz je među četiri najbolje ekipe za koje se EHF odlučio da mogu nastupiti na završnici uz Gyor, Brest i Esbjerg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E neka i mene s masnicom 🎀🙋🏻‍♀️

Objavu dijeli Ćamila Mičijević (@canabezmana)

Naši partneri pišu
Message