To je to što me zanima!

Transparent Torcide u Zagrebu: 'Gospoda priko puta navija za Hajduka. Grad je naš!'

Navijači Hajduka porukom su obilježili invaziju na Zagreb. Hajduk protiv Lokomotive igra u domaćinskoj atmosferi, ali gubi...
Vidi originalni članak

Navijači Hajduka napravili su domaćinsku atmosferu svojim nogometašima na gostovanju kod Lokomotive na stadionu u Kranjčevićevoj, a za navijačku invaziju na Zagreb digli su i prigodni transparent.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Gospoda priko puta navija za Hajduka. Grad je naš!", stajalo je na Torcidinoj poruci, aludirajući na broj gostujućih navijača, kako na istočnoj, tako i zapadnoj tribini.

Nedugo nakon pojave transparenta na tribini, Lokomotiva je povela! Raspoloženi Mudražija sjajnim je ubačajem pronašao Goričana koji zakucava u Lučićevu mrežu za 1-0.

KOMENTAR Dva boda su prosuta, ali Hajduk može biti zadovoljan kako se izvukao iz ponora poraza... ATMOSFERA NA STADIONU Kranjča je 'živjela' za Hajduk... Policija je u kantama za smeće našla i kamenje, ali bez nereda!

Ipak, gosti su iščupali gol zahvaljujući Benrahouu koji u 75. pogađa s 10-ak metara na sjajnu asistenciju Livaje i, ispostavilo se, postavlja konačnih 1-1.

Remijem Lokomotive i Hajduka najviše su, jasno, profitirali Rijeka i Dinamo, koji mogu smanjiti zaostatak za liderom prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Dalmatinac1911th 09.12.2023.

    Poruka Torcide je sasvim opravdana i istinita! U Zagrebu živi ogroman broj navijača Hajduka.

  • Dinamo iznad svih 09.12.2023.

    Nikad nebu Zagreb vas !

  • kajzanavek 09.12.2023.

    To su Dalmatinci. Osobe koje vole sebe i svoje, više nego ikoga. No kad je Zagreb u pitanju, ostavljaju, more, kamen, mater, čaču, i sve na svitu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare