To je to što me zanima!

Trebate igrača za ligu petice? Dinamo pri vrhu proizvođača

Iza Ajax slijedi Benfica s 21 te austrijski RB Salzburg s 20. Prvi vrhu je hrvatski prvak Dinamo u kojemu je prije odlaska u lige petice igralo 11 nogometaša. Zagrepčani s Club Bruggeom i Barcelonom B dijele 11. mjesto
Vidi originalni članak

Međunarodni centar za sportske studije, švicarski CIES, dao si je truda i napravio analizu klubova koji su, ugrubo, uputili najviše nogometaša u lige petice.

Kao vremenski rok uzeo se ožujak ove godine, odnosno kadar koji je tada bio u klubovima, a kao najveći proizvođač za klubove iz pet najjačih europskih liga izdvojio se Ajax.

DOGOVOR BJELICE I MAMIĆA Stvorio je moćni Dinamo, a sad dolazi u Maksimir po otkaz...

Iz redova aktualnog polufinalista Lige prvaka lansirala su se (prodala, transferirala ili jednostavno otišla) 22 nogometaša koja su do ovog ožujka igrala u Francuskoj, Engleskoj, Španjolskoj, Italiji i Njemačkoj.

Iza Nizozemaca slijedi Benfica s 21 te austrijski RB Salzburg s 20. Prvi vrhu je hrvatski prvak Dinamo u kojemu je prije odlaska u lige petice igralo 11 nogometaša. Zagrepčani s Club Bruggeom i Barcelonom B dijele 11. mjesto.

Sljedeći hrvatski klub jest Hajduk na 60. mjestu s četiri nogometaša u društvu, primjerice, Vasco da Game, Slavije Prag, Southamptona, Galatasaraya, a slijedi Rijeka s dva te Inter, Slaven, Zagreb i Split s po jednim.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare