To je to što me zanima!

Trener Legije: Sudac nije svirao faulove Dinamu. Suđenje je u Zagrebu bilo puno, puno bolje

Sudac nije svirao faule i dozvoljavao je igru koja je bila na granici brutalnosti, a naši igrači su gubili loptu u tim kontaktima.  Suđenje je u Zagrebu bilo na puno većoj razini, rekao je trener Legije
Vidi originalni članak

Dinamo je u Varšavi svladao Legiju 1-0 golom Bartola Franjića u 20. minuti i tako prošao dalje u playoff fazi Lige prvaka gdje ih sad čeka moldavski Šerif.

LEGIA - DINAMO 0-1 Dinamo srušio Legiju u Varšavi! 'Modrima' sad slijedi Šerif

- Dobili smo gol koje smo najmanje htjeli, onaj iz kontre. Imali smo puno vremena za izjednačiti, pogodili smo gredu, imali smo cijelo poluvrijeme, mijenjali nešto u postavi. Prvi dio drugog poluvremena smo igrali puno jače, imali smo prilika, ali nažalost je Dinamo pokazao svoje iskustvo, zrelost... Izgubili smo borbu, izgubili smo utakmicu i izgubili smo naše snove za Ligu prvaka. Dinamo je pokazao svoje iskustvo i moramo se okrenuti protivnicima iz Praga i sljedećem koraku u Europi - rekao je trener Legije Czeslaw Michniewicz pa krenuo sa žalbama:

KOMENTAR Dinamo rutinski i kroz Varšavu: Peta pobjeda u šest europskih dvoboja, junak je Bartol Franjić!

- Obje utakmice su momčadi bile ravnopravne. Ali u svemu osim golova je bila bolja Legia. Falilo je malo preciznosti u dodavanju. Najveći problem je bio nedostatak kreacije koju je Dinamo imao. Dinamo je imao jačinu u sredini reda, Jakić, Mišić i Petković koji su imali kontakt igru. Sudac nije svirao faule i dozvoljavao je igru koja je bila kontaktna, a naši igrači su gubili loptu u tim kontaktima.  

DINAMOVCI POSLIJE TRIJUMFA Franjić: Ručak za Ivanušeca? Ma naravno! Ivanušec: Zvezda? Time se nismo baš opterećivali

- Suđenje je u Zagrebu bilo na puno većoj razini, tamo je sudio sudac koji inače sudi Ligu prvaka, a što se tiče suđenja danas, imam puno primjedbi.

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • MladenValentić 11.08.2021.

    Čim imaš u sastavu nekog iz Hajduka, poprimi se navika kretanja i uvijek su im suci krivi za poraz.

  • GNKDALTON 11.08.2021.

    kad igra fk reka

  • LOLNeki 11.08.2021.

    Pa definitivno je u Zagrebu bilo puno bolje suđenje.......... za vas, u tome se svi slažemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare