To je to što me zanima!

Trener Nuggetsa Mike Malone pojačat će stožer Srbije za OI

Srbiji je njihov košarkaša reprezentacija isto što i nama naši nogometaši, naši kolosalni Vatreni: najveći izvor sportskog ponosa. A na Olimpijadu u Tokiju Srbi vode dva NBA trenera
Vidi originalni članak

Izbornik košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov (48) je NBA trener. Sam je vodio Phoenix Sunse, sad je pomoćnik u Sacramentu, a za Olimpijske igre u Tokiju svoj će stožer pojačati: glavnim trenerom Denver Nuggetsa, Mikeom Maloneom (48)!

Vijest je potvrdio i Košarkaški savez Srbije, a Malone je nedavno proslavio 200. utakmicu na klupi Nuggetsa koje je odveo do statusa jedne od četiri najbolje momčadi cijele NBA lige. Trener je od 1993., ima gotovo dva desetljeća NBA iskustva.

Malone je više puta glasno i jasno rekao kako je fenomenalni srpski centar Nikola Jokić (24) najbolji igrač Denvera, sjajni pozitivni efekt njegovog uključivanja u olimpijsku priču ima svu mogu košarkašku logiku.

Srbija je Maloneovim angažmanom još jače naglasila svoju ulogu za jednog od favorita olimpijskog košarkaškog turnira. Naravno, iza Amerikanaca, ali odmah u drugom redu zajedno sa Španjolskom i Francuskom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Car_Dusan 16.01.2020.

    Voleo bih da i mi i Hrvati prodju kvalifikacioni turnir pa da se opet sretnemo u 1/4 finalu kao veliki balkanski derbi

  • KristijanCro 15.01.2020.

    Dabogda bili zadnji

  • 15.01.2020.

    Jokić ima zadaću ga do 7 mj solidno naučiti srpski

Komentiraj...
Vidi sve komentare