To je to što me zanima!

Trener Villarreala: Nije gotovo, znamo kako se ponašati i protiv Juventusa, Bayerna ili Hajduka

Nema VAR-a, ali to je tako. Da je bilo VAR-a, možda ne bi bio priznat prvi gol Hajduka zbog zaleđa, rekao je trener Villarreala Unai Emery i dodao: "Svašta se dogodilo u 90 minuta"
Vidi originalni članak

Unai Emery može biti zadovoljan onime što je njegova momčad pokazala protiv Hajduka. Villarreal će na Poljud s 4-2 iako je moglo biti i uvjerljivije.

IZ ŠPANJOLSKIH MEDIJA Marca promašila Hajdukovo ime, a AS Livajino: 'Villarreal sad čeka strašni hrvatski pakao' TRENER HAJDUKA OPTIMIST Dambrauskas: Nećete vjerovati. U uzvratu će nešto biti drugačije

- Pričali smo da je Europa važna, da možemo rasporediti minutažu igračima. Hajduk je klub s poviješću, tradicijom još iz dana Jugoslavije, s igračima odličnih tehničkih karakteristika, dobrih mladih, iskusnih poput Kalinića i Subašića. Odigrali smo utakmicu u kojoj se u 90 minuta dogodilo svašta. Primili smo rani gol, a zatim preuzeli konce igre. U drugom poluvremenu smo mogli povećati prednost. Zato smo i napravili nekoliko izmjena. Neke mi se stvari nisu svidjele, pogotovo u završnici utakmice i morat ćemo ih analizirati. Znamo da još uvijek nije sve gotovo. S takvim mislima i idemo na uzvrat - rekao je Emery prokomentiravši kazneni udarac za Hajduk.

- Nema VAR-a, ali to je tako. Da je bilo VAR-a, možda ne bi bio priznat prvi gol Hajduka zbog zaleđa. Znam da Hajduk želi ući u grupu Konferencijske lige i da će u Splitu tražiti svoju šansu. Svaka utakmica je drukčija. Znamo kako se treba ponašati protiv bilo kojeg protivnika, bio to Bayern, Juventus ili Hajduk. Idemo u Split s istom idejom kao i u svim utakmicama. Bilo bi dobro kada bismo došli do finala Konferencijske lige, ali idemo korak po korak i napredovati. Želimo u prvenstvu biti bolji nego prošle sezone. 

IZBORIO KAZNENI UDARAC Stoper Villarreala laktom razbio Kalinićevo lice: Sav u krvi izašao već nakon četiri minute VIDEO: KRIVI GUMB Što je ovo bilo?! HTV prekinuo prijenos Hajduka. Sedam puta

Jorge Cuenca, stoper Villarreala, nadovezao se:

- Primili smo rani gol, to nas je malo šokiralo. Željeli smo zabiti što više golova i ostvariti pobjedu s većom razlikom. Dobro je što gol u gostima ne vrijedi. Moramo biti vrlo oprezni u uzvratu, oni će uz svoje navijače sigurno ići na sve ili ništa.

POGLEDAJTE VIDEO: FNC 7 SPEKTAKL U PULI 3.9.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Zagreb 1976 19.08.2022.

    Konačno da Levaja da gol u nekoj europskoj utakmici 🤣🤣🤣🤣🤣

  • HeIlraiser© 19.08.2022.

    Naravno da nije gotovo, treba ih natrpati i u uzvratu, Lokomotiva će im pokazati kako se to radi 💙💙💙💙💙

  • Antitovar *_553 19.08.2022.

    Hahahaha autogol levaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare