To je to što me zanima!

Trener Wolfsbergera: Došli smo ovdje osobnim automobilima, zbog korone mijenjam sve...

Imali smo plan, ali zbog ovih događanja oko korone, koji su zadesili oba kluba, morat ćemo promijeniti igre i mislim da imamo dovoljno vremena za to, priznao je trener Wolfsbergera Feldhofer
Vidi originalni članak

Lijepo je biti u Zagrebu. Što se tiče naših priprema, svi smo se testirali, nadali smo se da ćemo svi biti negativni, ali...Imali smo osam pozitivnih igrača i morali smo se brzo organizirati, kazao je na presici uoči utakmice s Dinamom trener Wolfsbergera, Ferdinand Feldhofer (41).

- Došli smo osobnim automobilima, sve kako bi zadržali što veću distancu, da zaštitimo i druge. Dinamo je kompaktan, imaju organiziranu obranu i hrpu reprezentativaca. Ipak, nismo došli tu na odmor, nego pokazati snagu - kazao je strateg austrijske momčadi.

Pogledajte video: Dinamov trening

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo ima usporedive probleme. Zoran Mamić i neki članovi stručnog stožera pozitivni su na korona virus pa će utakmicu voditi Alen Peternac uz asistenciju Željka Kopića i Tomislava Butine. Također, bit će Dinamo lišen pomoći nekoliko prvotimaca, koji su bili pozitivni uoči velikog okršaja u Europskoj ligi.

- Čuo sam da je moj kolega Mamić pozitivan na korona virus. Nadam se da je sve OK i da nema ozbiljnijih simptoma.  Zbog GDPR-a vam ne mogu otkriti tko je od naših igrača zaražen. Imamo i nekoliko zaraženih u stručnom stožeru - kazao je Feldhofer.

Dobro su skautirali hrvatskog prvaka.

- Poznajemo Dinamo jako dobro. Gledali smo njihove europske, ali i utakmice u domaćem prvenstvu. Imali smo plan, ali zbog ovih događanja oko korone, koji su zadesili oba kluba, morat ćemo promijeniti igre i mislim da imamo dovoljno vremena za to.

Jesu li europska nogometna natjecanja uopće regularna, s obzirom da dosta klubova igra bez zaraženih igrača.

- Nisam uopće imao vremena razmišljati o tome kako će se korona odraziti na budućnost nogometa. Mogu samo reći da smo sretni što možemo još igrati nogomet, privilegirani smo po tom pitanju - kazao je za kraj.

VIDEO: DESETKOVANI DINAMO Zadnji trening bez Livija, Petka, Ivanušeca... Tko kreće na WAC? DUPLO SKUPLJI OD 'VATRENIH' Rožman bez Franka: Gattuso je bio jedan od najdražih igrača

Pogledajte video: Press konferencija Wolfsbergera

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.11.2020.

    I jedna i druga momčad imaju probleme sa coronom kako jednima tako i drugima pa čemo viditi šta će se dogoditi, naravno da mi je draže da Dinamo pobijedi jer navijam za Dinemo😂😷

Komentiraj...
Vidi sve komentare