To je to što me zanima!

Ademi, Ristovski, Velkovski i društvo izgubili u 'euro-debiju'

Goran Pandev postao je drugi najstariji strijelac na europskim prvenstvima iza Ivice Vastića, ali Austrija je pobijedila Sjevernu Makedoniju 3-1 u prvom kolu Eura...
Vidi originalni članak

Austrija je s 3-1 srušila Sjevernu Makedoniju u prvoj utakmici skupine C Europskog prvenstva i tako došla do prve pobjede na nekom Euru. Makedonci su, s druge, strane poraženi u debitantskoj utakmici na velikoj smotri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

JUNAK STERLING 'Odrastao sam blizu Wembleya i sanjao sam kako ću tu zabiti...'

Austrijanci su poveli već u 18. minuti kada je Sabitzer ubačajem u trepavicu pronašao Lainera koji fenomenalnim potezom smješta loptu u mrežu Makedonaca.

Ademi i ekipa izjednačili su deset minuta kasnije nakon velike pogreške golmana Bachmmana koji je poklonio loptu legendarnog Goranu Pandevu koji sprema loptu u praznu mrežu i upisuje svoje ime u povijest kao drugi najstariji strijelac Europskih prvenstava. Prvo mjesto i dalje drži Kaštelanin Ivica Vastić koji je u dresu Austrije 2008. zabio gol sa 38 godina i 257 na leđima.

Makedonci su se ohrabrili i krenuli prema naprijed, ali onda je austrijski izbornik Foda uveo Arnautovića i Gregoritscha - i pogodio. Prvo je Gregoritsch u 79. ponovno doveo Austriju u vodstvo, a pobjedu potvrdio Arnautović, najbolji strijelac Austrije u kvalifikacijama za Euro.

MEDIJI UJEDINJENI Englezi ni riječi o Hrvatskoj... 'Ovo vam je osveta za Rusiju'

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Kra de ze 13.06.2021.

    Šteta. Makedonija je solidno odigrala. Pandev legenda! Jeste vidjeli Alioskog što se naživcirao? Tako se bori za svoju domovinu! Austrijanci mi malo idu na živce...

  • Jebandžija_isti 13.06.2021.

    "austrija"

  • gamarema 13.06.2021.

    Ovaj Alaba je strašan kapetan, kako vuče momčad je za svaku pohvalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare