To je to što me zanima!

Trnje i Hrvatski vitez love 2. NL, vrijedi pravilo gola u gostima

Imamo aktivan rezultat i gol u gostima, koji se u ovim kvalifikacijama računa i zlata je vrijedan, sve je još otvoreno, rekao je u najavi uzvrata kvalifikacija za popunu 2. NL trener Trnja Danijel Pranjić
Vidi originalni članak

Hrvatski vitez iz Posedarja pobijedio je Trnje 2-1 u prvoj utakmici kvalifikacija za popunu 2. NL, trećeg ranga hrvatskog nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide protiv Vitorije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trnje u uzvratu (18 sati) dočekuje vitezove na stadionu NK Rudeš. Gosti su se uoči uzvrata pojačali ofenzivnim veznjakom, darovitim ljevakom Rokom Jurićem (22), koji je došao iz Zadra.

- S optimizmom idemo na uzvrat. Vratio nam se Jurić, što nam je veliko pojačanje, uz one koji su u prvoj utakmici suspenzije zbog akumuliranih opomena. Imamo priliku ostvariti najveći uspjeh kluba, a da će se to dogoditi nadu nam daje i prednost iz prve utakmice - rekao je u najavi uzvrata golman gostiju Jakov Pinčić (24) za SportNews pa dodao:

- Odigrat ćemo muški, ako pobijedimo proslavit ćemo, a ako ne, čestitati i nastaviti dalje raditi kako bismo bili još bolji.

HNL TRANSFERI UŽIVO Gorica dovela igrača Fulhama, kapetan Šibenika ide u Rusiju KRAJ ROKA Legenda Reala stiže Vrsaljku, Stipe Perica vratio se u Belgiju

Pranjić: Sve je otvoreno

Uzvrat je najavio i trener Trnja Danijel Pranjić.

- Imamo aktivan rezultat i gol u gostima, koji se u ovim kvalifikacijama računa i zlata je vrijedan. Prvo moram skinuti kapu mojim i igračima Posedarja jer nakon samo 15-ak dana priprema igrati utakmicu koja je možda najbitnija... Jednostavno nisi spreman za 90 minuta, svaka čast svakom igraču koji je bio na terenu i dao sve od sebe - rekao je Pranjić u uvodu.

Osvrnuo se kratko na prvu utakmicu.

- Neshvatljiva mi je odluka da sudački tim nije dopustio odmor za vodu iako je bio predviđen, njihove odluke na terenu ne želim komentirati, ali ovo mi je bilo neshvatljivo i nadam se da će u uzvratu momčadi dobiti predah koji je predviđen, jednostavno moramo brinuti o zdravlju igrača koji još nisu spremni za svih 90 minuta, pogotovo po ovakvim vrućinama.

- Momčad koja se bolje uspije odmoriti, bit će u prednosti. Mi se nadamo da ćemo to biti mi. Morat ćemo biti strpljivi, jer očekujem čvrst blok gostiju i čuvanje rezultata svim silama. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo plasman u 2. NL.

PRELOMIO Spominjao se Hajduk i HNL, ali Rog karijeru nastavlja u Italiji ODLUKA ŽIVOTA Livaković kiksao, treba li Ivušić biti prvi golman reprezentacije? Pred njim je odluka karijere...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pipolino 06.08.2022.

    Igraju Trnje i HV Posedarje, a u članku je snimka sa utakmice tuge sa juga.Pa na koje sve načine nećete gurati tu sramotu hrvatskog nogometa.

  • Desnooddesno 06.08.2022.

    Trnje je bliže vatri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare