To je to što me zanima!

Trofej u mraku: Riječani trebali uzeti Rabuzinovo sunce, a onda je na stadionu - nestalo struje!

Reflektori su se ugasili pri nestanku struje, a iako se struja vratila kroz par minuta, reflektori su i dalje ostali ugašeni pa je Rijeka svoju titulu tako proslavila u mraku...
Vidi originalni članak

Rijeka je pobjedom nad Lokomotivom 1-0 osvojila Kup Hrvatske!

BIJELI KUTAK Klasično riječko 'Krepat ma ne molat' i opet se ori - Važ je naš!

Zaslužan je za tu pobjedu bio Halilović svojim golom u 77. minuti, a komična situacija dogodila se nakon što je susret završio.

POGLEDAJTE VIDEO: Trenutak kad je nestalo struje, proslava Rijeke u mraku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lokomotivini igrači krenuli su po svoje medalje za drugo mjesto, i taman kad ih je većina te medalje i primila te kad su Riječani trebali podignuti 'Rabuzinovo sunce' i proslaviti obranu Kupa Hrvatske, na stadionu je - nestalo struje!

PLAVO-BIJELI KUT Lokosi, glave gore: Ali, Kastrati, Tolić i Kovačić neće lako zaspati!

Reflektori su se ugasili, a iako se struja vratila kroz par minuta, reflektori su i dalje ostali ugašeni pa je Rijeka svoju titulu tako proslavila u mraku...

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Stipe Mavor 02.08.2020.

    Nije nestalo struje, nego su je namjerno isključili. Balkanci.

  • dale73 02.08.2020.

    Nogometni savez HNS je odavno u mraku, on je u rukama BIH mafijaša, lopova, prevaranata, koji su cijelu Hrvatsku stavili u mrak fašizma, njihova profašistička propaganda ušla je u sve pore Hrvatskog društva i brzo ga razaraju. Njihova domoljudnost je cijeli Hrvatski narod stavila 1941-1945. zbog holajkausta nad Židovima na vječni stup srama, a 1992-1992. u ratu s Bošnjacima Haški sud je osudio Hrvatsko rukovodstvo za ."udruženi zločinački poduhvat", ta bagra turbo-folkom srpskih pevaljki zagadilo je i kulturni Hrvatski prostor.

  • zuleos 02.08.2020.

    Hoće li i Pajać dobiti medalju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare