To je to što me zanima!

Tuchel: Mislim da će Kovačić kupiti cijeli kontingent ulaznica!

Rezultat ždrijeba Lige prvaka posebno je oduševio Matea Kovačića koji se vraća na svoj Maksimir, ovaj put kao gost. Mateo je bogatu karijeru započeo u Dinamu, odakle se 2013. transferom u Inter lansirao u orbitu
Vidi originalni članak

Ples kuglica u Nyonu u četvrtak je Dinamo smjestio u skupinu E sa Chelseajem, Milanom i Salzburgom. Pogledom na druge skupine, moglo je puno gore, kao što se i fortuna mogla nakloniti 'modrima'. No, hrvatski prvak neće biti bez šanse.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I treće mjesto, koje vodi u Europsku ligu, bilo bi veliki uspjeh i nešto što bi sigurno zadovoljilo sve u klubu. Uz dozu sreće i izvanserijske partije, uz njihovo nešto slabije izdanje, možda se mogu nečemu nadati i protiv Chelseaja i Milana.  

A rezultat ždrijeba posebno je oduševio Matea Kovačića koji se vraća na svoj Maksimir, ovaj put kao gost. Mateo je bogatu karijeru započeo u Dinamu, odakle se transferom u Inter lansirao u orbitu.

Kako su kuglice smjestile Milan i Chelsea u istu skupi, Kova će se vratiti u grad u kojemu je živio godinama, a ima i jedna poveznica s Austrijom. Mateo je rođen u Linzu. S tim se na presici našalio i trener Thomas Tuchel. 

- Mislim da Mateo Kovačić trenutačno kupuje cijeli kontingent ulaznica, sve raspoložive, za svoju obitelj i prijatelje! Jer rodio se u Austriji, igrao u Dinamu, a živio u Milanu - rekao je nasmijani Tuchel.

Nakon toga je prokomentirao i skupinu u kojoj je Chelsea favorit za prvo mjesto.

- Bit će to teške utakmice jer ovo je najteže natjecanje. Sretan sam što ćemo igrati protiv nekih klubova protiv kojih nikada nismo igrali. Opet imamo tešku grupu, ne sjećam se jesmo li ikada dobili lakše protivnike. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Z.a.c 27.08.2022.

    Na današnji dan,27. kolovoza 2011. Mateo Kovačić je sa 17 godina i 82 dana u utakmici Prve HNL protiv Lučkog postao najmlađi kapetan u povijesti Dinama. 💙

  • Ivan VK 27.08.2022.

    Možda se tako napuni ruglo od stadiona...

  • Ivan Subasic 27.08.2022.

    Sto ne igraju u Medugorju kod gazde ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare