Obavijesti

Sport

Komentari 13

Tuchel: Mislim da će Kovačić kupiti cijeli kontingent ulaznica!

Tuchel: Mislim da će Kovačić kupiti cijeli kontingent ulaznica!

Rezultat ždrijeba Lige prvaka posebno je oduševio Matea Kovačića koji se vraća na svoj Maksimir, ovaj put kao gost. Mateo je bogatu karijeru započeo u Dinamu, odakle se 2013. transferom u Inter lansirao u orbitu

VIDEO

Ples kuglica u Nyonu u četvrtak je Dinamo smjestio u skupinu E sa Chelseajem, Milanom i Salzburgom. Pogledom na druge skupine, moglo je puno gore, kao što se i fortuna mogla nakloniti 'modrima'. No, hrvatski prvak neće biti bez šanse.

Pokretanje videa...

Reakcija Čačića na ždrijeb LP-a 07:02

I treće mjesto, koje vodi u Europsku ligu, bilo bi veliki uspjeh i nešto što bi sigurno zadovoljilo sve u klubu. Uz dozu sreće i izvanserijske partije, uz njihovo nešto slabije izdanje, možda se mogu nečemu nadati i protiv Chelseaja i Milana.  

A rezultat ždrijeba posebno je oduševio Matea Kovačića koji se vraća na svoj Maksimir, ovaj put kao gost. Mateo je bogatu karijeru započeo u Dinamu, odakle se transferom u Inter lansirao u orbitu.

Zagreb: Igra?i Dinama pripreme po?eli u Sesvetama

Kako su kuglice smjestile Milan i Chelsea u istu skupi, Kova će se vratiti u grad u kojemu je živio godinama, a ima i jedna poveznica s Austrijom. Mateo je rođen u Linzu. S tim se na presici našalio i trener Thomas Tuchel. 

- Mislim da Mateo Kovačić trenutačno kupuje cijeli kontingent ulaznica, sve raspoložive, za svoju obitelj i prijatelje! Jer rodio se u Austriji, igrao u Dinamu, a živio u Milanu - rekao je nasmijani Tuchel.

Chelsea v Crystal Palace - Premier League - Stamford Bridge

Nakon toga je prokomentirao i skupinu u kojoj je Chelsea favorit za prvo mjesto.

- Bit će to teške utakmice jer ovo je najteže natjecanje. Sretan sam što ćemo igrati protiv nekih klubova protiv kojih nikada nismo igrali. Opet imamo tešku grupu, ne sjećam se jesmo li ikada dobili lakše protivnike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti