To je to što me zanima!

'Tudoru sigurno ne fali vizije i osobnosti, bit će važna potpora'

Igor često govori da sam ja zaslužan za njegov trenerski put. Ali, to baš i nije tako. Kao igrač je radio s velikim trenerima. Kada je bio u mom stožeru u Hajduku bavio se obranom, priča Reja
Vidi originalni članak

Novi trener Juventusa Andrea Pirlo odlučio je kako mu je želja u svom trenerskom stožeru imati Igora Tudora.

Tudor je razmišljao, ostati u Hajduku ili otići kod Pirla, a na kraju je pala odluka - ide u Italiju! 

I dok će Hajduk inzistirati na odšteti za svog sad već bivšeg trenera, Pirlov izbor za Tuttosport prokomentirao je Edoardo Reja, izbornik Albanije i bivši trener Hajduka. 

- Igor često govori da sam ja zaslužan za njegov trenerski put. Ali, to baš i nije tako. Kao igrač je radio s velikim trenerima. Kada je bio u mom stožeru u Hajduku najviše se bavio mehanizmima u obrani. Nakon toga je radio kao prvi trener u ozbiljnim klubovima kao što su Galatasaray i Udinese. Juventusov izbor Pirla je inteligentan potez. Trenirao sam ga u Bresciji zajedno s Baronijom. Sigurno je da mu ne nedostaje vizije i osobnosti, a uz Tudora će imati važnu potporu za obrambeni dio - rekao je Reja kojem je Tudor bio pomoćnik dok je Talijan bio na klupi Hajduka, prenosi Dalmatinski portal.

PLATI PA NOSI... Tudor je odlučio otići, ali Hajduk će inzistirati na plaćanju odštete

Reja je iz Hajduka otišao u Lazio u veljači 2010. godine, a Splićani su tada za Reju utržili 400 tisuća eura odštete. Tudora za Hajduk veže ugovor do ljeta 2023. godine i klub će sigurno tražiti odštetu. Ugovor traje još 22 mjeseca, a Tudor mjesečno prima 20.000 eura plaće. Teško da će Brbić i društvo pristati na manje od tih 400 tisuća, pogotovo s obzirom na to da se radi o moćnom Juventusu!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kažemja 18.08.2020.

    Velike štete. Tovarima tak svejedno tko im je trener. Jedina utjeha je kaj vjerojatno neće ispasti iz 1 HNL.

  • AdriaticDream 18.08.2020.

    Apsolutna podrška Tudoru da ode u Juve! Juve, spasi nas! Ako odvedeš Tudora možda se uključimo u borbu za 4. misto u HNL.

  • 18.08.2020.

    Reja suti .Ti si los trener bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare