To je to što me zanima!

Turci: 'Rüştü se bori za život, za sve je kriva supruga Isil!'

Turci su doznali da je Isil prije nekoliko dana doputovala iz SAD-a te da nije odradila propisanih 14 dana samoizolacije. Odmah po dolasku s puta otišla je u svoj kozmetički salon i ugrozila živote mnogih
Vidi originalni članak

Bivši turski reprezentativac i nekadašnji golman Barcelone Rüstü Recber (46) zarazio se korona virusom. Završio je u bolnici u subotu, otkrila je njegova supruga Isil. Ona je odlučila pozvati doktore nakon što je vidjela da Recber pokazuje simptome. Legendarni golman podvrgnut je testovima i pokazalo se da je pozitivan na korona virus.

Rüstüu se stanje, prema pisanjima vodećih turskih medija, pogoršalo i čak mu je život ugrožen. 

- Svi smo u šoku koliko se brzo razvijaju simptomi korona virusa  - kazala je njegova supruga Isil, koja se ovih dana nalazi na strašnom udaru medija.

Razlog? Turci su doznali da je prije nekoliko dana doputovala iz SAD-a te da nije odradila propisanih 14 dana samoizolacije. Odmah po dolasku s puta otišla je u svoj kozmetički salon i ugrozila živote mnogih, pa tako i svog supruga.

Recber (46) je rekorder po broju utakmica za tursku nogometnu reprezentaciju, igrao je preko 120 puta kroz dva desetljeća.

Turska zasad ima oko sedam i pol tisuća potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom, a preko stotinu ljudi preminulo je od bolesti.

Recber je u više navrata igrao protiv Hrvatske. Na Euru u Engleskoj 1996. zaobišao ga je Goran Vlaović i zabio gol za pobjedu te je tada bio tragičar, a na Euru 2008. je u 122. minuti izveo prekid koji je Turke naposljetku odveo do penala u četvrtfinalu, a samim time i preko Hrvatske...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • NindžaPijace 31.03.2020.

    Ne vjeruj ženi koja se zove kao teroristička organizacija

  • sasa66 31.03.2020.

    Ja mislio da je to od Hajrovića žena, ona Lejla. Idu kod istog plasticara

  • nikolalaaa 31.03.2020.

    Ne moj da ti zovem Isil! 😂😂 Legendarni golman sa onim crnim crtama

Komentiraj...
Vidi sve komentare