To je to što me zanima!

U 13 HNL godina od 106 golova, Krstanović Osijeku zabio - jedan

IKONA I DALJE TRPA 'Krle' je na četvrtom mjestu ljestvice strijelaca u povijesti HNL-a sa 106 golova koliko ima i Miljenko Mumlek, a Osječani mu nekako ‘ne leže’
Vidi originalni članak

Slaven Belupo nakon boda na Poljudu (2-2) ide na noge još jednom teškom protivniku. Čeka ga Osijek Nenada Bjelice, a Stipić je dočekao ‘starog lisca’ koji će predvoditi ‘farmaceute’.

HNL IKONA Krstanović rekorder: Gdje god sam igrao, zabio sam Hajduku

Mnogi su već rekli kako je Ivan Krstanović (38) prestar, a onda ih je demantirao protiv Hajduka s dva gola i najvjerojatnije si ‘kupio’ mjesto u prvoj momčadi protiv Osijeka, kojem ove sezone još nije zabio, a jedini gol ikad zabio mu je u dresu Slavena prije dvije godine kad je Belupo slavio 1-0.

Četvrtom najboljem strijelcu u povijesti HNL-a sa 106 golova očito ne leže Osječani, ali po uzoru na zadnju utakmicu kreće u lov na treće mjesto vječite liste strijelaca gdje je trenutno Joško Popović sa 111 golova.

15. I 16. GOL 'BILIMA' Najdraža 'mušterija': Krle s dva gola pomrsio račune Hajduku

- Krstanović potvrđuje klasu, vrhunski je nogometaš i drago mi je zbog njega. Nadam se samo da neće biti efikasan u našoj utakmici, neka bude u onim idućim i da preskoči još nekoga na vječnoj ljestvici - rekao je Bjelica koji je ove sezone Stipića nadmudrio dva puta (1-0, 3-0), a jedini bod je Belupo ‘uzeo’ Kuleševiću (0-0).

Utakmica se igra od 15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 11.04.2021.

    Danas hrvati navijaju za Slaven protiv madjara, sretno Slaven 💪💪💪💪💪

  • 11.04.2021.

    Ajmo Krle,gazi madjarone !

Komentiraj...
Vidi sve komentare