To je to što me zanima!

U AZ-u 13 zaraženih, a Nizozemci će sa 17 igrača krenuti u Napulj!

Nizozemski AZ Alkmaar u skupini je s Napolijem, Rijekom i Real Sociedadom. U klubu su u srijedu potvrdili čak 13 zaraženih nogometaša, a odluka nadležnih je - utakmica će se odigrati
Vidi originalni članak

Čak 13 nogometaša nizozemskog prvoligaša AZ Alkmaara, jednog od Rijekinih suparnika u Europskoj ligi, ima koronavirus, no utakmica 1. kola F skupine protiv Napolija nije upitna.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka slavi ulazak u Europsku ligu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ODGODA UTAKMICE? Rijekin protivnik u skupini je u problemu: Gospodo, u izolaciju

AZ je na svojoj internetskoj stranici objavio kako je trenutačno 13 igrača pozitivno na Covid-19, no unatoč tome Nizozemci planiraju put u Italiju.

SMANJIT ĆE NAGRADE ZA LP I EL Korona nije poštedjela ni Uefu: U gubitku od 600 milijuna $!

- U utorak je otkriveno osam novih infekcija korone unutar skupine igrača. Trenutačno je trinaest igrača zaraženo virusom - objavio je klub.

- Većina pozitivno testiranih igrača nema simptoma, a klub je poduzeo sve preventivne mjere. Utakmica protiv Napolija normalno će se igrati, osim ako lokalne vlasti to ne zabrane. AZ će u srijedu otputovati u Italiju sa 17 članova - dodaje se.

NEMA KRIZE Naši klubovi ostvarili su 215,5 milijuna kuna čistog profita!

Utakmica između Napolija i AZ Alkmaara na rasporedu je u četvrtak u 18:55 sati, a u drugom susretu iz skupine na Rujevici se sastaju Rijeka i Real Sociedad.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PFC1 21.10.2020.

    Hoce li sada De Laurentiis plakat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare