To je to što me zanima!

Udarac za Hajduk, ozlijedio se Livaja! Karoglan: Nije dobro...

Igračima sam rekao glavu gore. Nisam letio kada smo pobjeđivali redom pa neću ni sada. Ovo je maraton, udarac je velik i težak, ali imat ćemo šanse za titulu, rekao je trener splitske momčadi
Vidi originalni članak

Nisam očekivao ovakav start u polusezonu, čestitke Rijeci. Težak poraz za nas, imali smo dobar start u utakmicu i očekivali smo da će nas taj gol rasteretiti i da ćemo imati više od nogometa. Ali dva auta na koja smo se spremali i znali smo za to... Ne reagiramo dobro - rekao je nakon prvog poraza na klupi Hajduka (1-2) trener Splićana Mislav Karoglan pa nastavio:

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Hajduka i Rijeke nakon derbija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kasno smo počeli igrati? Očekivao sam da ćemo imati puno više lopti, da ćemo ulaziti u međuprostor, ali to nije bio slučaj. Gurali su nas desno, imamo puno dešnjaka. Ali OK, imali smo ozljedu Pukštasa, Moufi nije bio pravi, na kraju Marko Livaja. Ali ne umanjuje to pobjedu Rijeke.

Statistika derbija Hajduk - Rijeka

Ozljeda Livaje zabrinjava

Marko Livaja se ozlijedio na samom kraju utakmice. U 93. minuti je krivo doskočio u duelu i izvrnuo gležanj, a unatoč naporima liječnika, morao je izaći iz igre. Dvije minute kasnije odšepao je oslanjajući se na dvojicu.

- Livaja ima problem sa zglobom, izgleda ozbiljno. Imamo treće žute sa Sahitijem i Sigurom, vidjet ćemo. Kleinheisler ima kvalitetu, ima i određen broj igrača koji nisu bili dobri, ali to je samo na meni.

Koliko ste razočarani, svi su očekivali pobjedu? 

- Svakako da sam razočaran. Velika utakmica, aktivan rezultat, očekivao sam da nas gol rastereti i da vidimo puno više nogometa. Pukštas nije mogao dalje, ozljeda Livaje je najlošiji scenarij za nas, ne izgleda dobro ta ozljeda...

Zašto ste se povukli?

- Nismo se povukli, očekivao sam puno više lopti, u nekim dijelovima terena se nismo uspijevali nametnuti. Sve loše neka ide na mene.

'Imat ćemo šanse za titulu'

Niste previše riskirali?

- Ni manje ni više nego do sada. Ušli smo dobro, imali smo plan koji je funkcionirao u prvih 20 minuta, nakon toga smo ušli u mlin Rijeke, nadigrali su nas... Oni su Goricu riješili iz dva auta, mi smo se pripremali za to i to su neprihvatljivi golovi, iz auta, iz prekida... Do sada nismo ovako reagirali na prekide, pad koncentracije.

Doživjeli ste prvi poraz na klupi Hajduka. Što ste rekli igračima?

- Glavu gore. Nisam letio kad smo pobjeđivali redom, ali neću ni sad. Ovo je maraton, udarac je velik i težak, ali imat ćemo šanse za titulu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • PlaviZg🔵 29.01.2024.

    Place tuga s juga, dok plava mašina vreba i samo se ruga. Na kraju se mrtvi broje, trofej put Zagreba, opet plave boje. Tko visoko leti, taj nisko pada, kada ce to shvatit splitska saka jada. Đaba im Perja i Brekalo JOŽA, 25.5. stiže kazna najstroža. A to je pehar u Maksimirskoj 128, ponosno plavi dres prvaka idalje nosam. 🔵🔷🟦🔵🔷🟦🔵🔷🟦

  • Sinstemma 29.01.2024.

    >>>> Vruće djevojke čekaju vas na - - - - Top25.pw

  • dado0401 28.01.2024.

    Zna li se hoće li onaj blento iz Paljuva pješice nazad ili će ga Livaja na bicikli odvesti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare