To je to što me zanima!

Uhićen bivši predsjednik Barce! 'Blatio' je Messija i bivše igrače

Bartomeu je osumnjičen da je unajmio agenciju koja će putem društvenih mreža rušiti imidž svih njegovih eventualnih protivnika sa ciljem stabiliziranja svoje pozicije u katalonskom klubu
Vidi originalni članak

Španjolska policija je uhitila donedavnog predsjednika Barcelone Josepa Mariu Bartomeua i njegove bliske suradnike, piše Marca.

Kako navode španjolski mediji Bartomeu je uhićen zbog sudjelovanja u aferi "Barcagate". Tamošnja policija pretražila je urede na Camp Nou, kao i tvrtke povezane s istragom, a zaplijenjena je ogromna količina dokumenata.

Bartomeua sumnjiče da je unajmio agenciju koja će putem društvenih mreža rušiti imidž svih njegovih eventualnih protivnika sa ciljem stabiliziranja svoje pozicije i predstavljanja svojeg mandata na čelu kluba u pozitivnijem svijetlu.

VELIKI INTERVJU MESSIJA: 'Plakao sam, a Bartomeu me prevario oko puno toga... Htio je da ja ispadnem zlikovac'

Afera je slučajno otkrivena i o njoj je provedena istraga, nakon koje je Bartomeu uhićen. Na njegovoj meti našli su se najuspješniji predsjednik Barcelone Joan Laporta, nekadašnji treneri Pep Guardiola i Luis Enrique, Leo Messi, Xavi Hernandez i brojni drugi legendarni članovi Barcelone koji su se odlučili kritizirati predsjednika kluba.

Podsjetimo, Bartomeu i njegova uprava podnijeli su ostavku posljednjih dana listopada prošle godine nakon dugog pritiska javnosti i kritiziranja od strane igrača, među kojima je najglasniji bio Leo Messi.

PREOKRET U KATALONIJI Barca ostala bez predsjednika: Bartomeu ipak podnio ostavku

- Ovo je promišljena i opuštena odluka i s njom se slažu i članovi Izvršnog odbora. Nisu nas poštivali, vrijeđali su nas, zlostavljali i prijetili meni i mojoj obitelji - otkrio je tada Bartomeu.

PREDSJEDNIK NA ODLASKU 'Prijetili su meni i mojoj obitelji! Barca će biti u problemima...'

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Beograd1985 02.03.2021.

    Samo u Zvezdi i Partizanu kriminalci vode igru

  • WieJaNein 01.03.2021.

    U ovoj Barceloni sve neke lopine 🤭

  • MaliCrniOdIvanaSam 01.03.2021.

    Neka. Boze hvala ti sto postoji drzava u kojoj ce kriminalac stvarno zavrsiti iza resetaka. Covjek koji je Barcelonu bacio u nevjerojatne dugove, rastjerao legende, unistio ugled kluba ne zasluzuje nista drugo nego dugogodisnji zatvor. Truni Barto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare